reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
anula: powiem ci, że lniany mi bardziej smakuje :D Ale z pożywieniem łykam, więc nie tak źle :)

teczowa: rosołek to zawsze zjem :) U mnie dzisiaj był makaron z truskawkami :)

migduch: jak ci lepiej na lężąco to leż ile wlezie ;)

kruczyca: też czekam na warzywa...na mięso w ogóle ochoty nie mam. Podoba mi sie pomysł z magnesami :) bardzo oryginalnie i praktycznie, bo będzie zawsze w domu i dobrze sie kojarzyło z wami :)

xbum: ale piękne te twoje tortille! Ile składników! Miodzio :D

anula: ja tez będe żurek robiła :D Dzisiaj kupiłam w butelce :D Żurek zawsze wychodzi pyszny! A jeszcze z jajeczkiem i kiełbaską, mniam!

azylek: mnie też głowa pobolewa dzisiaj, faktycznie chyba ciśnienie :/

julia: no to piękne wieści! Endometrium jak marzenie :D Teraz tylko bzyku bzyk i niech wszystko pójdzie dobrze :D O kurde, ale akcja z awarią :/ Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło i że sama nie byłaś.

nessi: trzymaj sie kochana. Jesteśmy tu dla ciebie.

A ja jutro na podglądanie. Lepiej, żeby tam były jakieś ładne jajka, najlepiej co najmniej dwa i to takie już podrośnięte.
Głowa mnie boli od tej dziwnej pogody...

Jugo oby były piękne jajeczka a z jajeczka piękny kurczaczek :)
Makaron z truskawkami ? Mniam !
Ja widziałam truskawki alee za 14 zł za pół kilo to chyba było jak się bie mylę :eek:

A moje dziecko i P a bardziej dwoje dzieci poszło spać o 18 i śpią do tej pory :szok:
Ciekawe do której ja będę dziś siedzieć jak te dziecko się wyspi ...

reklama
Nessi tulę Cię bardzo mocno ❤

Kruczyca świetny pomysł na podziękowanie :)

Julia trzymam kciuki za starania &&& oby były owocne i żebyśmy za dwa tygodnie mogły podziwiać piękne krechy :D

Takiego żurku bym zjadła a rosół uwielbiam:-p Mniam

Jugo trzymam kciuki za ładne jajeczka :) &&&&

Mi właśnie kończy się @ i zaczynamy kolejne starania :)

Ja łykam wiesiołka w kapsułkach ale chyba nie za bardzo działa. Dziewczyny jakie jeszcze "wspomagacze" łykacie i czy podjęcie swoim mężczyznom coś na wzmocnienie żołnieżyków? Wiem, że niedawno o tym było ale nie mogę znaleźć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry