reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula: jak dla mnie żurek najlepszy następnego dnia jest :) A jak już dzisiaj dobry to jutro będzie jeszcze lepszy :D Może być i strusie, ale pod warunkiem, że będą z tego bliźniaki :D To szybko się oczyściło, chyba jedyny plus :( Dobrze, że już czysto.

xbum: oo jak chłop ci zachoruje na święta to przechlapane :P Szybko go wylecz :D Ty się jeszcze nie znieczęcaj, bo to dopiero 13 dc. Dzisiaj śluz dziwny, a jutro może być piękny! :)

karola: oj tak, zaparcia mogą powodować takie kłujące bóle. Najważniejsze, że przeszło. Ciąża często kieruje organizmem i szybko sygnalizuje, że powinno się zwolnić tempo dnia, więc jak chcesz leżeć to leż :D A ogarniać zacznę jutro. Dzisiaj miałam okna umyć, ale nie wyszło :|

reklama
Tyle dobrego ze u mnie wszystko fizycznie szybko dochodzi do siebie ....

Jugo cholewka nawet bardziej pikantny niż mi się wydawało ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

ja w tej ciąży, jakikolwiek wysiłek minimalizuję praktycznie do zera i myślę nad każdym działaniem...ja dziś 4t 4d czyli 5tc :). Jak chyba 2 dni temu pisałam, że mnie czyściło tak od wtedy cisza i zaparcie :/, piersi spuchnięte i bolą, spanie w nocy wykluczone, ale za to w dzień komarka trzeba uciąć :D
Anula super, że organizm wraca tak szybko na dawne tory.
Bum musicie z Małą się odizolować, żeby Was znów nie złapało

anula oooo to czym myślałas , że go tak przyprawilas? :P

Jugo no będzie przechlapane , będzie :D
Ale tak w kuchni przy gotowaniu to wolę sobie sama zrobić niż ma mi ktoś pomagać on będzie się małą zajmować ;)

anula: znaczy przepieprzony ten twój żur? :D To zdrowo :D Lepiej, że tak, niż miałoby być za dużo soli :D A tak seteczka po zupie i będzie git :D

teczowa: ale zmiennośc objawów :D Ciąża to piękny stan :)

xbum: chłop już wie, że nigdzie mu nie będzie tak dobrze jak u żonki, to co ma wyjeżdżać :D

Skończył mi sie dostinex i startuje z bromkiem, miała kiedyś któraś takie przejście? :)
Mam nadz ze nie padnę na pysk, bo juz czuje ze we łbie jeszcze bardziej świruje ;) a wzięłam z doświadczenia 1/4tabl zeby nie walnąc koziołka [emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry