reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hey kobietki .... brzuszki pojadły ?
my też już na kanapie ....

Marchewka witaj ... ja tez po cp w grudniu miałam zabieg ...wiesz jaka była przyczyna pozamacicznej ?

Karola,Teczowa jak się czujecie?

Jugo zastrzyk był ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hey kobietki .... brzuszki pojadły ?
my też już na kanapie ....

Marchewka witaj ... ja tez po cp w grudniu miałam zabieg ...wiesz jaka była przyczyna pozamacicznej ?

Nie wiem po dzis dzien,ale bardzo zabiegalam o to zeby sie dowiedziec....Mam tylko swoje przypuszczenia po przewertowaniu calego interenetu na ten temat podejrzewam,ze to wlasnie to.Mysle,ze to nic innego jak jakas infekcja,ktora spowodowala niedroznosc jajowodu i jego zwezenie przez co ciaza sie wlasnie tam zagniezdzila.Zarodek byl zywy podczas operacji i tego nie moglam przebolec.Oddalabym wszystko zeby ocalic to malenstwo,jednak nie mialam na to wplywu. Dwa miesiace pozniej bylam juz w ciazy z synkiem i to bylo lekasrtwo na moja zalobe :)

Anula ja to ledwo się ruszam tak się najadłam. Ale jutro do pracy wiec się nabiegam i to spale:-)

Ja juz na jedzenie patrzec nie moge hehe.Czlowiek sie najada samymi zapachami podczas przyrzadzania.Ja leze z angina na antybiotyku i mam do wtorku zwolnienie lekarskie.Moze i lepiej bo pracuje na kolei i praca w torach jak i w biurze....Moj za granica w niemczech, wroci za 2 tygodnie.Dzieciaki zabral byly maz i tak siedze z wami na necie bo co tu robic...:wink:

tynka: ja dzisiaj też mnóstwo dzieci widziałam...wiosna, ładna pogoda to chyba dlatego :)

ruda marchewka: suplementuję 2 faze cyklu progesteronem, biorę go po owulacji. Sporadycznie mierzę temperaturę (w tym cyklu akurat sobie odpuściłam).

anula: był zastrzyk :D Mój M mi zrobił, nic nie bolało. Chwilę tylko czułam pieczenie. Jedyny minus głowa mnie boli, czytałam, że to częste niestety :/ A ty jak tam? Najedzona? :D

karola: no to fajnie :) Do wtorku szybko zleci. Miło, że nawet znajomi wpadają do ciebie :)

reklama
Witam się wieczorkiem kobietki moje ! :)

Ruda witaj ! :)
Ja biorę luteine od 10-24dc na wyregulowanie cykli i zeby pomóc zagniezdzic sie zarodkowi , więc biorę ją przed ovu .

A ja byłam na IP nie dość , że osemka wychodzi to mam zapalenie zatok osz no ...
Ale przeżyje tabletki mam brac jak do wtorku nie będzie poprawy to mam iść do swojego..

anulaa brzuszki najedzone i to bardzo !
Ale od wtorku trzeba może jakiś pakieet z Chodakowska włączyć i to spalić :D

Edit : super , że plamienia ustaly ! :)
Fasolek niech ładnie rośnie :*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry