reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
azylek a wez po jednym lyku to jakbym cala butelke wypila , wiec wolę się wstrzymać :D
Quwa mam nadzieję , że ta moja prolaktyna spada :rolleyes2:

Anula a ty kiedy się do gin wybierasz ? :)

@RudaMarchewka jak chcesz możemy cię dodać do naszej tabelki , która znajduje sie na pierwszej stronie , tylko podaj mi wszystko na priv ;)

Dziewczyny komuś coś poprawić w tabelce???
Jutro się za to zabiorę ;)

@julia0903 tak wiem 32 i jakiś błąd z @ tam mammy ?

Bum spadła na pewno, nie mysl o tym, bierz bromka i jak chcesz sie napić to zrob dzien przerwy. Ja tak robiłam i nic sie nie stało złego :)
A śmieje sie, ze jak sie zdenerwuje, to prl mi skacze i tłumacze sobie, ze musze byc spokojna [emoji51] chociaz czasami jestem okropnym nerwusem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

@azylek alkohol w moim wydaniu to nic ważnego , oczywiscie czasem do relaxu tak się lampke napić ok , ale poczekam ja tam cierpliwa niby jestem , więc dam radę :)
Ja to też jestem nerwus i to straszny :D

@RudaMarchewka dzięki mam priv , jutro dodam ;)

W ogóle tego castangusa aż 90 dni się bierze , długo ...

Cholera,drugi kolega zginal kilka godzin temu w wypadku motocyklowym.Jeden miesiac temu,a drugi teraz:( Jeszcze sezonu dobrze nie zaczelismy,a juz takie tragedie:(Ja kocham scigacze jak i moj narzeczony,nie wyobrazam sobie zycia bez tego,ale pasja czasami zabija:(przykro mi bardzo :(

reklama
Xbum tak przenies mi @ na 10 kwietnia...zapytam sie gin w srode dokladnie kiedy mam termin @:)

Dziewczyny wy tak lubicie wino? Jeny ja nie lubie:/ bleer

Ruda no napewno praca na pkp jest ciezka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry