reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Bum mnie też głowa trzaska,chyba od pogody bo jakieś chmury .... serniczkiem to zagryzlam ....

ciekawe co z Migduch ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum mnie też głowa trzaska,chyba od pogody bo jakieś chmury .... serniczkiem to zagryzlam ....

ciekawe co z Migduch ...

Z tego co czytalam bedzie zalamanie pogody.Ma padac deszcz ze sniegiem,ma byc silny wiatr,beda burze i podniesie sie temperatura nawet do 17 st.
Jesli chodzi o jedzenie to ja juz patrzec na nie nie moge,dobrze,ze jutro do pracy to zrzuce troche kg...

Ruda no u mnie właśnie z pięknej wiosny zrobiło się deszczowo ....

opowiadaj ci porabiasz a codzień :) ? a po cp udało ci się bez wspomagaczy zajść w ciążę ?

nessi: fajnie, że wpadłaś na forum. Niech ci się szybko regeneruje organizm. Trzymam kciuki za szybki powrót do formy.

anula: bardzo szybko minęły te święta, chyba jak każde jak tak pomyślę :) Moja głowa też boli, ale dzisiaj od zatok. Jednak spacer przy dużym wietrze nie byl dobrym pomysłem :| Ale przejdzie :)

luska: hej hej :)

xbum: ciesze się, że antybiotyk działa! Oby tak dalej. Wróciliście już od teściowej?

A ja się zastanawiam czy nie skończyć jeszcze w tym tygodniu na podgląd czy moje pęcherzyki pękły. Dziwnie tak jak nie czuję czy coś pęka czy nie. A chyba wolę wiedzieć, bo jedna torbiel to ok a przy dwóch to już chyba nie jest tak kolorowo :| A może pękły dwa. Chyba wolę wiedzieć.

Święta, święta i po świętach :)

Słuchajcie bo myślałam ze padne. Lekarz na wieczornej wizycie mówi mi ze to nie torbiel tylko pecherzyk ciążowy i jak ciąża będzie starsza to się wchłonie... Kur... zaraz się dowiem ze ja w ciazy bliźniaczej jestem..

Nessi kochana mam nadzieje ze wsyzstko w porzadku tam u Ciebie i wszystko sie goi jak trzeba!
Pisz co u Ciebie bo martwimy sie...

Jugoslawa wiesz co ja bym podleciala na monitoring a co;) wiesz masz juz pewnosc ze juz po!;)
Bardzo szybko minely te swieta to racja!

Tynka dotarlas juz do domu?

Xbum dobrze ze bolu juz nieczujesz!

Karola jak to w bliźniaczej? Oba pęcherzyki w macicy? Myślałam że torbiel jajnika masz.

Julia w domku już. Mąż w pracy więc samotny wieczór mnie czeka z dojadaniem resztek ciasta:-)

Jugo ja też bym na twoim miejscu pedzila zobaczyć czy oba pęcherzyki pekly:-)

reklama
karola: wow! Ale on w macicy jest? Może faktycznie bliźniacza :D Czasem dopiero później widać :D A może były dwa, a tylko jeden się rozwija...ale żeby lekarz tak zmieniał zdanie co i jak :|

julia: no właśnie. Chyba dlatego podejdę się podejrzeć :) A ty jak się czujesz?

tynka: i jak? Spokojnie w miarę było? Trochę wieczora jeszcze zostało na świętowanie końca świąt :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry