reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Azylek nie sadze. Ból jak zawsze przed @
Karola skoro mialas krwiaka to troche sie wchłonie a troche znika w taki sposób. Często babki które maja krwiaki w ciazy czy jakies male torbiele plamia póki sie nie wchlona :) wszystko dobrze bedzie kochana :)
Jula super ze chrzciny sie udały
Bum u mnie tez super pogoda :) w koncu

reklama
Cześć dziewczyny,

julia: mi się wydaje, że nie musi, bo śluz i ogólnie dni płodne zaczynają się jeszcze przed owulacją. A temperatura wzrasta kiedy pojawiają sie większe ilości progesteronu i jest ciałko żółte. Ja w tym cyklu tempki nie mierzę, bo coś podziębiona jestem. Na temp naszego ciała dużo czynników ma wpływ niestety :/

karola: już jutro wtorek, zobacz jak szybko zleciało :) We wczesnej ciąży to niestety czasem cuda się dzieją niestety i lekarze sami nie wiedzą skąd i dlaczego :/ Najważniejsze, żeby łagodzić objawy i żeby się dobrze rozwijało wszystko :)

xbum: jak ząb i głowa?

tynka: udanego dnia w pracy. Jest szansa, że będzie spokojnie?

U mnie dzisiaj pochmurno, ale nawet ciepło.
Dzisiaj w planach kaczka pieczona z jabłkami. Dojadanie ciast i sałatki warzywnej :) Szybko płynie czas w święta...

MARZEC:
30.03: Julia - monitoring
31.03: Azylek - TSH, morfologia

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Xbum - prolaktyna
3.04: Azylek - wizyta u ginekologa
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub

Coś dopisać?
Może przesyłajcie mi na priv daty do wpisania, bo czasem ciężko się dokopać do postów wszystkich. Poza świętami oczywiście :D

Ostatnia edycja:
Migduch, bo wyczytałam na listopadówkach o tym sikańcu Twoim. Jak tam sytuacja? Nie stresuj mi sie !! :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ruda ja też mam chęć kupić castangus, bo podobno dobrze działa na prolaktyne a ja miałam podwyższona i biorę bromergon. Jak się po nim czujesz? Na śluz też dobrze działa? Ja mam ciągle sucho a biorę wiesiołka. Od jutra zaczynam testy owulacyjne robić.

Dobrze sie czuje i juz po 2 kapsulkach widzialam poprawe jakosci sluzu. Teraz zastanawiam sie nad jakas mieszanka ojca sroki lub klimuszki...Moze ktoras z was stosowala i napisze mi czym sie roznia i na co sie je stosuje...?

Ruda niestety nie pomogę bo nic takiego nigdy nie stosowałam. Kurde chyba się skuszę na tego castangusa. U mnie po bromergon ie prolaktyna ładnie spadła. Przez tydzień brałam po 1/4 tabl a potem połowę i tak do teraz. Z 32 na 15 po miesiącu stosowania spadła.

Migduch co się dzieje?

Azylek bardzo dziękuję faktycznie super strona. Bardzo ciekawe informacje!

Karola nie stresuj się. Nie ważne co, ważne że już jest dobrze i maluszkowi bije serduszko. Jeśli to krwiaczek to się opróżni i dalej nudna ciąża cie czeka:-)

Luska jak tam kochana?

Ja dziś w pracy mam spokój o dziwo i pewnie dlatego strasznie mi się wlecze ten czas...gdzie tu do 19 jeszcze...

Ruda niestety nie pomogę bo nic takiego nigdy nie stosowałam. Kurde chyba się skuszę na tego castangusa. U mnie po bromergon ie prolaktyna ładnie spadła. Przez tydzień brałam po 1/4 tabl a potem połowę i tak do teraz. Z 32 na 15 po miesiącu stosowania spadła.

Migduch co się dzieje?

Azylek bardzo dziękuję faktycznie super strona. Bardzo ciekawe informacje!

Karola nie stresuj się. Nie ważne co, ważne że już jest dobrze i maluszkowi bije serduszko. Jeśli to krwiaczek to się opróżni i dalej nudna ciąża cie czeka:-)

Luska jak tam kochana?

Ja dziś w pracy mam spokój o dziwo i pewnie dlatego strasznie mi się wlecze ten czas...gdzie tu do 19 jeszcze...
Z tego co czytalamna drugim forum na ktorym jestem,dziewczyny chwala sobie castaganusa i mowia,ze prolaktyna spada po nim,wiec mysle,ze nie zaszkodzi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry