reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hejo kochane;)

Witam nowa koleznake!

My wczoraj caly dzien na chrzcinach bylismy;)

Jugoslawa mam pytanko czy jak sa dni plodne jest sluz to temp musi byc juz wyzsza?
Bo sluz mialam od piatku ladny plodny ale wczorsj rano temp mierzylam i niska jak przed owu...wiec sie zastanawiam czy wogolr ta owu wystapi!

reklama
Tynka bo mi z głowy wypadło o tych tabletkach, to jest Profertil :) no to musi cos w tym byc skoro Bum tez tak ma brac. Nie bede testować, bo biore te zastrzyki z ovi i one fałszują wyniki, wiec wszystkie wychodzą pozytywne ;) teraz tez biore bromka, on szybko zbija prl. Wyśle Ci zaraz linka do takiej fajnej strony.
Jula Ty juz na pewno owu miałaś, bo który to dc? Z tydzien temu pisałaś po ginku, ze lada moment, czy mi sie pofixowalo cos? :)
Ruda ja obserwuje cykl juz dlugo i ten jest jakiś inny, ale pierwszy stymulowany, wiec same nowości jak dla mnie [emoji3]
Tu o ziołach i witaminach :
Link do: mamo.tato - Artykul - Pokaż
A tu o Bromku i cała historia o prl
Link do: mamo.tato - Artykul - Pokaż

Ogolnie bardzo konkretna strona i duzo ciekawych informacji [emoji3]

Ostatnia edycja:
Azylek kochana w srode mialam 15mm od piatku ladny sluz, ale w niedzee rano mierzylam temp i niska jak przed owu!!!
Wiec martwie sie ze jednak owu niebylo i niebedzie;(
Owu wedlug gina miala byc kolo niedzieli i kazal dzialac piatek sobota...

Kruszyca na chrzcinach bylo super;)
Maly cudowny;)
Zaciskam kciuki za Ciebie&&&&

A przy jakim rozmiarze pękają Ci pecherzyki, wiesz moze? :) wczoraj plus minus 23mm powinien miec, moj ost pękał przy 21mm ale niektórym nawet 28mm dopiero. Nie wiem jaka to zależność, juz z Jugo sie zastanawialysmy nad tym :) nic sie nie denerwuj, na pewno owu bedzie(była), bo pęcherzyk nie zniknął :) wiec czekamy teraz ładnie na Twoje testowanko i na bliźniaki Jugo :)
Jugo,Tęczowa, Anula, Karola, Bum, Luska halo :) nie śpimy :)
Monisia a Ty jak tam, odezwij sie cos do nas .. [emoji4]
Nessi czekamy az bedziesz gotowa wrócić [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry dziewczyny , ale u mnie słonecznie i pięknie :)

Ruda ja też mam chęć kupić castangus, bo podobno dobrze działa na prolaktyne a ja miałam podwyższona i biorę bromergon. Jak się po nim czujesz? Na śluz też dobrze działa? Ja mam ciągle sucho a biorę wiesiołka. Od jutra zaczynam testy owulacyjne robić.

Tynka ja biorę tego castangusa no i obejrzymy jak tam mi badania w piątek wyjdą no plus bromek...

Hej:)
U mnie w porządku. Już kilka wersji tu słyszałam. Że początek poronienia, potem ze krwiaczek A potem ze jakieś resztki krwi sie muszą wydostać. Czyli nie wiedzą skąd te plamienia...
Jutro po wizycie z ordynatorem będę wiedzieć czy na pewno wyjdę...
W każdym razie nic tylko śpię czytam oglądam tv. Atrakcje jak w domu:)

reklama
Julia nie no u mnie piękna wiosna :)

karola ale ustąpiły plemienia ? :)
Ty się ciesz , że tv masz . U mnie na patologii gdzie leżałam 2 miesiące brak telewizora a tam gdzie po porodzie lezysz już z dzieeckiem kuzwa plazma na ścianie , gdzie nie masz czasu oglądając :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry