• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jugo ona mi się już z godzinę gotuje i dalej twarda bestia :D
Jak zrobię to się pochwalę , u mnie z cierpliwością to ciężko i obym w połowie nie wyrzuciła wszystkiego :)

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] dołączam do Was [emoji6] w wolnej chwili nadrobię zaległości.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
witam nowa koleżankę :)

u mnie deszcz leje .... nie chce mi się juz siedzieć w pracy .... zbieram się do domu .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: o wow! Godzinę?! To jakaś kamienna ta twoja kapusta :D

anula: u mnie też leje, a do tego jest mgła :| W taką pogodę to marzy mi się gorąca czekolada, kocyk i książka przy kominku :D

Jugo mogłam wziąść dwie małe a zachciało mi się wielkiej to teraz będę gotować i gotować :D
Czekam aż te liście same odchodzą :)

Ale też mi się marzy taka czekolada i kocyk książki nie musi być , haha wystarczy tv :P

xbum: ja nie mam dużych garów, więc nie kusi mnie kupowanie wielkiej kapusty :D Chociaż czasem chciałabym mieć większy, żeby np. bigosu więcej zrobić, albo rosołu. Może kupię :P Wtedy się dołączę do klubu gotujących dużą kapustę :D Jak tak dalej pójdzie z pogodą to sobie zaserwuje czekoladę na wieczór...szkoda, że kominka nie mam ;(

powiem wam na pocieszenie ze usiadłam na kanapie z gorącą kawa .... przesada z pogoda .... deszcz pada a tu z psem trzeba było iść .... poszlabym spać najchętniej .... no ale zaraz na szybko makaron z jakimś sosiwem zrobię albo co .....

Lusia u mnie kurcze okrutnie wieje .....

No kobietki .... jakieś testowanko się szykuje ? Wizyty u lekarza ? Jakieś plany staraniowo-wspomagaczowe ?
a może by tak jakaś rozpiske stworzyć albo co .... co myślicie ?

ja czekam na @ .... kiedy zawita nie wie nikt .... witamina biorę .... i jak tylko się pojawi zaczynam ponownie experyment .... raz się udało to i kolejny tez musi nie ?

Któraś wieska zapodaje ? Inofem / infolik ? wit. z grupy B ? ..... coś innego ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry