Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moniusia_ - znasz się może na badaniu szyjki ?
2, 3 dni po owulacji mam bardzo nisko i otwartąW trakcie owu tez miałam niską ...
W internecie nic na ten temat nie ma ... czyżbym była jakaś wybrakowana ?![]()
taa jasne, ja juz teraz na powaznie szukam endo, bo czuje, ze wyniki beda tragicznelux: nie dziwię się, że wolałaś prywatnie przy takich kolejkach :/ No ciekawa jestem co tam wyjdzie. Może nowe mieszkanko pozytywnie wpłynęło na twoją tarczycę![]()
ja wiem, ze ludzie maja po kilka tysiecy, mam pytanie co jesli teraz bym byla w ciazy? czy ten wynik grozi dziecku? Monia znasz sie, dawaj odp!!!!
a jesli nie spadl to mam naginac do endo?ps jak ona? bylas u pisklaka?Myślę, że nieTa "Ona";p badała razem ze mną tsh, bo się źle czuła i kazałam jej zrobić (to było 2 m-ce przed jej ciążą -miała wynik 3,90) I wszystko ok
Co 2 kobieta ma taki wynik zapewne, najważniejsze nie zwariować
Ginekolodzy jeśli jest w normie to się tym nie przejmują. Inaczej my staraczki -robimy co się da, żeby wszystko było idealnie
Zobaczysz jaki wynik jeśli spadł to nic z tym nie rób
![]()