• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Witam Was kobietki :)

Jogu na M się nie doczekalam zasnelam jak małe dziecko :D a rano wstaje patrzę a go nie ma a zapomniałam , że dziś nam miał węgiel przyjechać i zrzuca :) Piszę mu smsa gdzie jest to napisał nie ruszzaj się z łóżka hahha :D.

Nessi PS4 u mnie jest to samo , raz mu jedną gre przez przypadek popsulam to tak się wnerwil :evil:

Mamy wtorek i co tu robic ....
Obiad na dziś zrobiony , posprzatane :-p

reklama
Witam Was kobietki :)

Jogu na M się nie doczekalam zasnelam jak małe dziecko :D a rano wstaje patrzę a go nie ma a zapomniałam , że dziś nam miał węgiel przyjechać i zrzuca :) Piszę mu smsa gdzie jest to napisał nie ruszzaj się z łóżka hahha :D.

Nessi PS4 u mnie jest to samo , raz mu jedną gre przez przypadek popsulam to tak się wnerwil :evil:

Mamy wtorek i co tu robic ....
Obiad na dziś zrobiony , posprzatane :-p
a ja w pracy, ale pieknie slonko grzeje

a jesli nie spadl to mam naginac do endo?ps jak ona? bylas u pisklaka?

Ja bym poszła. Pewnie zaleci Ci euthyrox 25, zawsze lepiej mieć czyste sumienie, że zrobiło się wszystko :) euthyrox kosztuje grosze koło 7 złotych na 2 m-ce, więc wydatek żaden, a może pomóc :)

Byłam, zerknęłam tylko na dziecko, później poszła z nią do pokoju, więc miałam w miarę wolną głowę., M. brat mówił, żebym tam poszła do pokoju, powiedzialam, że ok, ale zaraz pojechaliśmy na chatę, nie chciałam.. sam na sam prawie z noworodkiem teraz to nie dla mnie. Wystarczy, że byłam- odhaczone :)

Lux daj słoneczko u mnie pochmurno tak jak wczoraj , tylko plus , że nie pada :)

Bym musiała z młodą iść na spacer , żeby się przewietrzyla trochę ...

Ja bym poszła. Pewnie zaleci Ci euthyrox 25, zawsze lepiej mieć czyste sumienie, że zrobiło się wszystko :) euthyrox kosztuje grosze koło 7 złotych na 2 m-ce, więc wydatek żaden, a może pomóc :)

Byłam, zerknęłam tylko na dziecko, później poszła z nią do pokoju, więc miałam w miarę wolną głowę., M. brat mówił, żebym tam poszła do pokoju, powiedzialam, że ok, ale zaraz pojechaliśmy na chatę, nie chciałam.. sam na sam prawie z noworodkiem teraz to nie dla mnie. Wystarczy, że byłam- odhaczone :)
pewnie, nikt Ci glowy suszyc nie bedzie, ze nie pojechalas, no ja zobacze jaki wynik bedzie, ale zaczelam sie bac i chyba naprawde zaczne gdzies blagac o szybki termin do endo

Bum cisza bo ja w pracy :)

Moniusia dzielna dziewczynka z ciebie :)

Lux i kiedy wyniki ?

Jugo pracujesz ?

hop hop koleżanki .... meldowac się ....

Ciekawe czy Jazza nas znajdzie ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry