• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
xbom: cicho wszędzie, głucho wszędzie...co to będzie? Co to będzie? :D Wczoraj się narobiłaś to dzisiaj wolnego ci troche wpadło :) A może poranek cię zmęczył? A raczej chłop o poranku? :D

anula: pracuję z domu, więc takie 2 w 1 :) A jak dzisiaj u ciebie w robocie? Właśnie, jazza :( Kliknęłam na jej avatarek i wychodzi na to, że ostatnio się logowała pod koniec ubiegłego roku :(

azylek: wow! Dwie godziny na siłowni? :D Podziwiam :D Taki śluz w 10dc ładnie rokuje :)

lux: no widzisz :) Ładne tsh :) Może w ciazy wczesnej jesteś, dlatego ci spada :p

xbom: cicho wszędzie, głucho wszędzie...co to będzie? Co to będzie? :D Wczoraj się narobiłaś to dzisiaj wolnego ci troche wpadło :) A może poranek cię zmęczył? A raczej chłop o poranku? :D

anula: pracuję z domu, więc takie 2 w 1 :) A jak dzisiaj u ciebie w robocie? Właśnie, jazza :( Kliknęłam na jej avatarek i wychodzi na to, że ostatnio się logowała pod koniec ubiegłego roku :(

azylek: wow! Dwie godziny na siłowni? :D Podziwiam :D Taki śluz w 10dc ładnie rokuje :)

lux: no widzisz :) Ładne tsh :) Może w ciazy wczesnej jesteś, dlatego ci spada :p
ja sie nie znam na tsh a mozliwe, ze spada jak sie jest w ciazy? Boze ja nie wiem nic na ten temat, jak dziecko we mgle :no:

lux: na początku ciąży TSH może być dużo niższe niż standardowo, później to się jakoś normuje w jedną albo drugą stronę. Jeśli podejrzewasz, że coś nie tak jest z twoją tarczycą to polecam oznaczenie FT3 i FT4. No i wizytę u endo. Same suche wartości dużo nie powiedzą, ale już w komplecie z innymi badaniami mogą coś rozjaśnić.

Jogu oczywiście , że przytulanki były ! :P
W tym lutym to tyle przytulek , wiecej niż w ubiegłym całym roku :D

Z kalendarzyka niby jutro owulkaa , a ja tego takiego sluzu nie mam prawiee wacale , czyli marne szanse???
Kuzwa a wczoraj na wieczór takie gluty miałam dwa ...

Lux ja to się prawie na niczym nie znam , dlatego tuu jestem by się kształcić :D

lux: na początku ciąży TSH może być dużo niższe niż standardowo, później to się jakoś normuje w jedną albo drugą stronę. Jeśli podejrzewasz, że coś nie tak jest z twoją tarczycą to polecam oznaczenie FT3 i FT4. No i wizytę u endo. Same suche wartości dużo nie powiedzą, ale już w komplecie z innymi badaniami mogą coś rozjaśnić.
no ja wiem, ze ft3 i ft4 tez bym musiala zrobic, jak tylko zalapie sie na wizyte u endo to zrobie ponownie komplet badan i zobacze co on mi powie

Jogu oczywiście , że przytulanki były ! :p
W tym lutym to tyle przytulek , wiecej niż w ubiegłym całym roku :D

Z kalendarzyka niby jutro owulkaa , a ja tego takiego sluzu nie mam prawiee wacale , czyli marne szanse???
Kuzwa a wczoraj na wieczór takie gluty miałam dwa ...

Lux ja to się prawie na niczym nie znam , dlatego tuu jestem by się kształcić :D
wiesz nie musisz miec idealnie plodnego sluzu, a czujesz owu?

reklama
lux: ja to się obawiam tego co będzie za kilka lat z lekarzami i dostępem do specjalistów, bo już teraz wszystko wygląda groźnie :/ Chyba musimy się wyleczyć na przyszłość, jak to się mówi :D

xbum: możesz czuć mdłości, bo jak dojrzały pęcherzyk pęka i uwalnia komórkę to jego zawartość się wylewa i może podrażniać. Tak więc wsio ok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry