• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

karola: jak 1 dnia cyklu masz taki dobry humorek to to nie może być zły cykl :D Kupujesz z jakiejś konkretnej apteki na allegro? Bo mnie ta cena zacheca. Tak czy inaczej to drogo. W ogóle na tym to potrafią być ogromne różnice w cenie :/ A to same suplementy...a jak jeszcze trzeba badania robić płatne i wizyty to już niezła sumka się uzbiera :| No ale...

kruczyca: dobrze, że z gardłem lepiej. Pamiętam tą ulgę jak w trakcie anginy można coś przełknąć :)

luska: wszystkie robicie zakupy w aptekach :D Aż mnie kusi, żeby też zrobić :D

azylek: u mnie też późniejsza owulacja jest. Nawet w 20 dniu potrafię mieć...nie narzekam, bo lepiej, że jest niż miałoby jej nie być :D

xbum: to intensywny wieczór cię czeka :D Brzuch mówisz? :(

A ja mam jakoś dużo energii...W przyszłym tygodniu idę do ginka na konsultacje. Powinno wypaść akurat blisko owulacji...zobaczymy co się tam na dole dzieje...i czy w ogóle się coś dzieje.

reklama
Jugo coś mnie tam boli , ale ja to czesto tak mam , wiec sie zbytnio nie przejmuje ;)
A no intensywny wieczór mojemu dziecku wszystko szybko się nudzi , najchętniej jej szafkę z garczkami , łyżkami otworzyć to spokój i pobawi się aż przez godzinę :)

Muszę się Wam pochwalić moja córka sama zrobiła siku do nocnika :D
Zawsze scieralam po kątach jak bez pampka chodzi a tu takie coś , normalnie dumna jestem :)

A najlepsze jest , to ze przebiegła do mnie i patrze pipa mokra , szukam po katach szukam i nic idę patrze w nocniku poduszka biorę ją a tam siusiu :P
Mała cwaniara z niej ...

Jugus, ja po prostu przeglądam oferty i szukam jak najkorzystniejszej. Potem przeglądam sprzedającego czy jest godny zaufania A potem kupuje. Np ten androvit znalazłam za 10 zl z przesylka. Były też tańsze ale z krótką data przydatności. Inofem kupiłam za 38 zl z przesylka A testy chyba za jakieś 20 zl (20 szt). Często na allegro siedze i nigdy nie dałam się oszukac.

Karola ja nigdy nie mialam problemow z tsh, kilka lat bylo 1,5 i nagle w styczniu skok na 3, dzis na badanie jechalam wypoczeta i wyspana, a Ty masz caly czas wynik 3?
Jugi u mnie tez dlugo jest jasno

Ehh, Witam się po pracy, zmęczona że hej :)
I chudsza o 700 zł, no ale musiałam sobie podokupować trochę pomocy logopedycznych ... chociaż wolałabym wydać to na inne przyjemności :)
Luxia - Być może pierwsze badanie było z błędem ... w każdym razie ja bym z tym nic nie robiła ... masz nawet niższe niż ja :)

reklama
Ehh, Witam się po pracy, zmęczona że hej :)
I chudsza o 700 zł, no ale musiałam sobie podokupować trochę pomocy logopedycznych ... chociaż wolałabym wydać to na inne przyjemności :)
Luxia - Być może pierwsze badanie było z błędem ... w każdym razie ja bym z tym nic nie robiła ... masz nawet niższe niż ja :)
jaki Ty masz wynik?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry