• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula: ja się zawsze jak dziecko cieszę, kiedy w trakcie dojazdu na Hel jedzie się drogą dosłownie wzdłuż plaży...piękna sprawa. Ooo Kołobrzeg też lubię :) W Ustce też fajnie i w Łebie...chociaż bardzo mi się też w Świnoujściu podobało...Zresztą! Chyba w większości miejsc nad morzem jest cudownie ;) Teraz przyjemnie pojeździć po nadmorskich kurortach bo nie ma korków, a latem to wiadomo co się dzieje ;)

reklama
Bum pogratulować córci :) kolejny krok do samodzielności. Ja zawsze sobie obiecuję że takie dni będę sobie zapisywać, bo z relacji mam to nie pamiętaja kiedy dzieci zaczęły chodzić, kiedy powiedziały mama kiedy tata. Mówią że kiedyś w tym albo w tym miesiącu. Albo żałują że nie mają zdjęć dzieci jak były małe a teraz już nie pamiętają patrząc na swojego przedszkolaka jak to było trzymać go w rozku albo gdzie poszli na pierwszy spacer. Ja chcę to zapamiętać, zapisać i przekazać dziecku, dla niego to na pewno będzie fajna pamiątka i "porownanie" jak będzie już miało swoje dzieci :)

Bum pogratulować córci :) kolejny krok do samodzielności. Ja zawsze sobie obiecuję że takie dni będę sobie zapisywać, bo z relacji mam to nie pamiętaja kiedy dzieci zaczęły chodzić, kiedy powiedziały mama kiedy tata. Mówią że kiedyś w tym albo w tym miesiącu. Albo żałują że nie mają zdjęć dzieci jak były małe a teraz już nie pamiętają patrząc na swojego przedszkolaka jak to było trzymać go w rozku albo gdzie poszli na pierwszy spacer. Ja chcę to zapamiętać, zapisać i przekazać dziecku, dla niego to na pewno będzie fajna pamiątka i "porownanie" jak będzie już miało swoje dzieci :)

My mamy takie pamiętnik córki , i właśnie tam wszystko piszemy , wklejamy zdjecia no poprostu od a do z wszystko się opisuje od usg do roczku :) a teraz mamy od roczku do trzech lat :p

A w sylwestra z M zakupiliśmy o jednego szampana więcej i córcia dostanie go na swoją 18 :D podobno im starsze tym lepsze :)

Choć ja to bardziej od M przeżywam , cieszę się jak głupia z każdej małej rzeczy, jakiegoś postępu co ona zrobi :D

Maatkka wariatka :)

xbum: no to gratulacje dla córci ;) I kciuki za to, żeby całkowite odpieluchowanie poszło gładko ;)

karola: aaa rozumiem. I faktycznie tak najlepiej, bo można też patrzeć pod kątem odbioru własnego (jeśli taka opcja jest) i wtedy jeszcze taniej. Mnie wkurza, że apteki mają inne ceny w necie i inne jak się kupi u nich na miejscu. Wiem z czym to związane jest i tak dalej, ale to ta sama firma, więc takie hocki klocki są denerwujące :/

nessi: nieźle zaszalałaś z tymi 700 zł. A co kupiłaś? Jakie pomoce logopedyczne?

anula: tak czy inaczej efekt taki sam - bo kasa wydana :D Niech przepcha, niech przepcha...może franca wreszcie przyjdzie ;) U mnie też mrozek. Nadają powrót zimy :| Lubisz morze? Hel jest specyficzny :) A jutro gdzie się wybierasz?

Ja powoli zbieram się do spania. W dzień miałam mnóstwo energii a teraz zaczynam padać.

Kolorowych snów :)

http://www.logopediapraktyczna.com.pl/stymulowanie_rozwoju_mowy.html coś w tym stylu :)
I tak większość pomocy robi się samemu, jednak trzeba urozmaicać dzieciom, inaczej się nudzą jak ciągle ćwiczymy na tym samym :)

My mamy takie pamiętnik córki , i właśnie tam wszystko piszemy , wklejamy zdjecia no poprostu od a do z wszystko się opisuje od usg do roczku :) a teraz mamy od roczku do trzech lat :p

A w sylwestra z M zakupiliśmy o jednego szampana więcej i córcia dostanie go na swoją 18 :D podobno im starsze tym lepsze :)

Choć ja to bardziej od M przeżywam , cieszę się jak głupia z każdej małej rzeczy, jakiegoś postępu co ona zrobi :D

Maatkka wariatka :)

Super pomysł :) My młodemu kupujemy co rok jakiś droższy numizmat, a niech mu się odkłada na przyszłość

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry