• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

xbum: przykro mi z powodu dziadka :( Coś może być na rzeczy w tym co piszesz, bo a przyrodzie musi być równowaga, ktoś umiera a ktoś się rodzi...Szybko działasz, że dałaś radę już sklep odwiedzić. Zjadłabym jarzynowej ;)

reklama
Witam Was :)

Jogu wstałam , wstałam ale dziś z rana dziadek nam umarł , ehhh ....

Dwa lata temu moj pierwszy dziadek umarł w grudniu a ja w ciaze zaszlam dwa tyg pozniej, myślicie , że teraz tak będzie ..
Znów starania i ktoś umiera :(

Jogu ja to oglądałam pierwszą miłość i o mnie się nie martw od 1 odcinka :D

Byłam już w sklepie , dziś na obiad jarzynowa , mąż śpi ale zaraz go budzić musze i jakoś tak znów dzień przzelleci.
bardzo mi przykro, ja dziadka we wrzesniu pochowalam

No tak ktoś umiera , by się mógł nowy człowiek urodzić .
Dziadek już też miał swój wiek , więc trzeba się z tym pogodzić ....

Jogu dzisiaj mała mi wstała po 7 , i już nie chciało jej się spać więc się szybko ogarnęłam i poszłyśmy na małe zakupy :)
Póki pogoda nie takaa zła , choć znów się robi jakby na deszcz ..

Jogu podaj adres wyśle ci miseczkę :P

a skąd dziewczyny jestescie?

No tak ktoś umiera , by się mógł nowy człowiek urodzić .
Dziadek już też miał swój wiek , więc trzeba się z tym pogodzić ....

Jogu dzisiaj mała mi wstała po 7 , i już nie chciało jej się spać więc się szybko ogarnęłam i poszłyśmy na małe zakupy :)
Póki pogoda nie takaa zła , choć znów się robi jakby na deszcz ..

Jogu podaj adres wyśle ci miseczkę :p

a skąd dziewczyny jestescie?
u mnie pisze skad hihi, okolice Poznania

Jugosława bo tak na forum siedziałam i czytałam niektóre historie dziewczyn.. Potem usnąć nie mogłam a rano ciezko dupsko zwlec. Do tego mam takie zakwasy po siłowni, ze ledwo chodzę [emoji5]
Bum ja z Poznania [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jugosława bo tak na forum siedziałam i czytałam niektóre historie dziewczyn.. Potem usnąć nie mogłam a rano ciezko dupsko zwlec. Do tego mam takie zakwasy po siłowni, ze ledwo chodzę [emoji5]
Bum ja z Poznania [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
a Wagrowiec znasz, za Obornikami?

Hej z rana ;) Bum przykro mi, niestety taka kolej rzeczy.
ja jestem z Lublina.
U mnie dziś znów pochmurno, czuję się coraz lepiej także wezmę się za jakieś sprzątanie bo cały weekend odpuscilam.

reklama
a ja w pracy do 17-tej, mialam miec wolna sobote, ale duupa nie bede miec wolnej, bo brat nie zastapi mnie w sklepie a musze zarcia narobic na weekend, bo dwa dni bede miec gosci...i suma sumarum moge zamknac przed 12-ta zamiast o 13-tej, zaszkuje se najwyzej czesc w piatek i juz wrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry