• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Będę tatą!

Dni otwarte to jeden wielki syf.
Człowieku ja byłem bliski zawału jak widziałem tę porodówkę!
Pokoje dla matek z dziećmi ... wyremontowane i QL.
Porodówka jak z 19 wieku z boksami do rodzenia ...

ps.mieszkałem kiedyś w Błoniu.
jeśli chodzi o Błonie pod Warszawą (05-870)

ps II. Rustica w Błoniu ... byłeś na pizzy?

Ostatnia edycja:
reklama
9 lat tu mieszkam, wszystkie takie jadłodajnie mam obczajone oczywiście. W rustice lasagne jest najlepsza.
Boksy to jeszcze norma w wielu szpitalach. Przyjdzie co do czego to będziecie tak zdenerwowani że nie będziecie na to zwracali uwagi.

W sumie powiem Ci szczerze że jeszcze nie znalazłem tak wypasionej pizzy w smaku w Krakowie.
Jednak co rustica to rustica a ten świat jest baaaaaaardzo mały ;-)

ps. w czwartek będę w Błoniu na sekundę.
będę darł mordę Ojczuuuuuleeeek! a nóż a widelec mnie usłyszysz ;-)

Usmialam sie tymi waszymi grozbami w stosunku do ewentualnych kandydatow do reki coruchny. U mnie maz moze spac spokojnie, bo dziewictwa ksiezniczki bedzie pilnowal wojek (moj brat), dwoch braci i starsza siostra. Cala czworka juz takie plany snuje, ze mi az dziecka zal sie robi. Chyba jako matka bede musiala z nia trzymac sztame i kanalami z domu wypuszczac, aby dziecko doswiadczenia jakiegos w zyciu nabralo.
W chwili obecnej juz jest "lustracja" kolegow z przedszkola!

Która z Pań Moderatorek taka nadgorliwa jest?
W temacie dla ojców wypowiadamy się we 2 lub 3 ...
Czy naprawdę przy takiej ilości osób trzeba NAM OJCOM przekładać tematy
z miejsca na miejsce?
Zajmijcie się czym innym a dział ojcowy zostawcie ojcom.

ale się uśmiałam, jak rzadko! Ojcowie, jesteście the best:-)

Qlfon, gratuluję Fasola:-)

Tak na marginesie Wam powiem że mój synek już narzeczoną ma wybraną, a co! I to nawet młodszą! (o 2 godziny;-)) Wychowam synową zawczasu:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry