Patrycja35
Fanka BB :)
Hej martwie siw ze ten przyrost jest za maly..jednak przy wiekszych waetosciach ponoc zwalnia..to prawda???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiec nie musze sie martwic?Prawda. A za jakis czas wrecz zacznie spadać.
Który tc?Wiec nie musze sie martwic?
A w jakim celu robiłaś bete? Byłaś już u ginekologa potwierdzić ciążę? Który tydzień ciąży?Hej martwie siw ze ten przyrost jest za maly..jednak przy wiekszych waetosciach ponoc zwalnia..to prawda???
Z usg 6 tydz.jest pecherzyk jwst cialko zolte nie widac zarodka...lekarz zlecil by zobaczyc co sie dziejeA w jakim celu robiłaś bete? Byłaś już u ginekologa potwierdzić ciążę? Który tydzień ciąży?
Z moich obluczen 5tydz.+6 z usg..6tydz+2Który tc?
O ile dobrze kojarzę, to beta zaczyna spadać około 11-12 tygodnia ciąży (ale oczywiście mogę się mylić, nie pamiętam już dokladnie). Kiedyś o tym czytałam. Najlepiej, jak porozmawiasz o tym z lekarzem. On będzie najlepiej wiedział co i jak. Nie stresuj się i poczekaj na wizytę u ginekologa. Trzymam mocno kciukiZ usg 6 tydz.jest pecherzyk jwst cialko zolte nie widac zarodka...lekarz zlecil by zobaczyc co sie dzieje

Ja właśnie też nie sprawdzałam. Zrobiłam jedna bete, aby potwierdzić ciążę i czekałam na usg.A kiedy masz wizytę u gina ? w 6 tyg nie było serduszka ? wydaję mi się że przy tak wysokiej becie przyrost nie będzie 100% ale nie wiem bo nigdy ,przy takich wartościach tego nie sprawdzałam