Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli tylko okaże się, że na usg wszystko wygląda w porządku to długo nie będę zwlekać żeby znaleźć kogoś bardziej kompetentnegoJa na twoim miejscu zmienilabym lekarza.
Ciekawe na jakiej podstawie może ocenić ze ciaza przestała się rozwijać bez wcześniejszego badania i usg.
Jesteś w 10 tygodniu i nie miałaś jeszcze ani jednego usg robionego ?Jeśli tylko okaże się, że na usg wszystko wygląda w porządku to długo nie będę zwlekać żeby znaleźć kogoś bardziej kompetentnego
Szczerze? Ja bym już do niego nie wróciła i szukała odrazu nowego.Jeśli tylko okaże się, że na usg wszystko wygląda w porządku to długo nie będę zwlekać żeby znaleźć kogoś bardziej kompetentnego
Dokładnie.. Ani jednegoJesteś w 10 tygodniu i nie miałaś jeszcze ani jednego usg robionego ?![]()
Musze odebrać przynajmniej wyniki bo przy okazji hcg robiłam grupę krwiSzczerze? Ja bym już do niego nie wróciła i szukała odrazu nowego.
No ale to pretensje możesz mieć trochę do siebie . Już w 5-6 tyg robi się pierwsze usg żeby sprawdzic czy ciąża umiejscowiona jest prawidłowo , potem 7 tydzień serduszko potem to już prenatalne … czemu sobie tego nie dopilnowałas ? Nie byłaś ciekawa czy sugerowałas się tylko Betą ?Dokładnie.. Ani jednego![]()