Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeżeli owulacja była 20 dni temu to beta wiarygodna.Hej dziewczyny. Dziś zrobiłam betę i wyszła <0,200. To 20 dzień po stosunku, najprawdopodobniej w trakcie owulacji. Jak myślicie, nic z tego czy spróbować pójść jeszcze raz?
sluz, temperatura i bol jajnikaJeżeli owulacja była 20 dni temu to beta wiarygodna.
Jak wyznaczyłaś dzień owu? Robiłaś testy? Mierzysz temperaturę? Badałaś progesteron?
Jeżeli prawidłowo mierzysz temperaturę, to raczej wiesz kiedy była owulacja. A to z kolei świadczy o tym, że niestety cykl nieudany. Beta potwierdzi ciążę 14-15 dni po owulacji, a w niektórych przypadkach wcześniej (implantacja może mieć miejsce 6-12 dpo).sluz, temperatura i bol jajnika
Wlasnie przed chwila zaczelo sie plamienie wiec witam okresJeżeli prawidłowo mierzysz temperaturę, to raczej wiesz kiedy była owulacja. A to z kolei świadczy o tym, że niestety cykl nieudany. Beta potwierdzi ciążę 14-15 dni po owulacji, a w niektórych przypadkach wcześniej (implantacja może mieć miejsce 6-12 dpo).
W Twoim wypadku od owulacji minęło 20 dni, a prawidłowa faza lutealna trwa 10-16. Jeżeli zawsze masz tak długą fazę to zgłoś się do ginekologa, bo za długa faza poowulacyjna utrudnia zajście w ciążę.
Przykro mi. Życzę powodzenia w kolejnym cykluWlasnie przed chwila zaczelo sie plamienie wiec witam okresAle dziekuje bardzo, jestem pod opieka ginekologa.