Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
musisz czekać, najważniejsze że nie widać krwawienia do otrzewnej to znaczy, że nawet jeśli ciąża jesy poza macica to jesteś bezpieczna.Bylam dzisiaj na wizycie u lekarza, po badaniu nie stwierdził ciąży zagnieżdżonej w macicy, nie ma jej tez w jajowodzie ani jajnikach, zostałam skierowana do szpitala, tutaj też po badaniu USG nic nie znaleziono, zostaję kilka dni na obserwacji... nie wiem co myśleć...
Najważniejsze, że jesteś pod kontrolą. W razie czego, będą szybko reagować.Bylam dzisiaj na wizycie u lekarza, po badaniu nie stwierdził ciąży zagnieżdżonej w macicy, nie ma jej tez w jajowodzie ani jajnikach, zostałam skierowana do szpitala, tutaj też po badaniu USG nic nie znaleziono, zostaję kilka dni na obserwacji... nie wiem co myśleć...
Hej, teraz pozostaje czekać, ważne że jesteś pod opieką. Badali Ci dzisiaj betę? Masz wynik?Bylam dzisiaj na wizycie u lekarza, po badaniu nie stwierdził ciąży zagnieżdżonej w macicy, nie ma jej tez w jajowodzie ani jajnikach, zostałam skierowana do szpitala, tutaj też po badaniu USG nic nie znaleziono, zostaję kilka dni na obserwacji... nie wiem co myśleć...
Dobrze, że jesteś na obserwacji i pod stałą kontrolą lekarza. Teraz pozostaje Ci czekać.Bylam dzisiaj na wizycie u lekarza, po badaniu nie stwierdził ciąży zagnieżdżonej w macicy, nie ma jej tez w jajowodzie ani jajnikach, zostałam skierowana do szpitala, tutaj też po badaniu USG nic nie znaleziono, zostaję kilka dni na obserwacji... nie wiem co myśleć...
chyba sobie żartujesz. Skoro już po temacie to musisz poszukać innego wątku, w którym będziesz mogła się wykazać swoją medyczna wiedzą@halfalive - pasowałoby przeprosić teraz![]()
chyba brak szans na autorefleksje@halfalive - pasowałoby przeprosić teraz![]()
Koniecznie dawaj znać! Wszystkie tu o Tobie myślimyBylam dzisiaj na wizycie u lekarza, po badaniu nie stwierdził ciąży zagnieżdżonej w macicy, nie ma jej tez w jajowodzie ani jajnikach, zostałam skierowana do szpitala, tutaj też po badaniu USG nic nie znaleziono, zostaję kilka dni na obserwacji... nie wiem co myśleć...
Jak widzisz koleżanka, która pisała, że przyrost 40-50% jest normalny nie wykazała się medyczną wiedzą. Ty swoim szczekaniem równieżchyba sobie żartujesz. Skoro już po temacie to musisz poszukać innego wątku, w którym będziesz mogła się wykazać swoją medyczna wiedzą![]()