Marcelina2019
Początkująca w BB
Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.Ale przy wartości jest może znaczek <? Badanie robiłaś w tym samym laboratorium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.Ale przy wartości jest może znaczek <? Badanie robiłaś w tym samym laboratorium?
Powinna zrobić w tym samym?Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.
<2.3 oznacza, że taka ma dokładność dany sprzęt w labolatorium. Nie jest w stanie obliczyć, czy to 0, czy 0.1, czy 2.01.Powinna zrobić w tym samym?
No to wynik jest negatywny czyli poniżej wartości 2,3. Nic tam nie urosło bo równie dobrze może to być 0.Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.
14 dni po ostatnim stosunku.Ile dni po stosunku najlepiej zrobić Bthcg? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Szansa jest zawsze dopóki nie ma miesiączki.Dziewczyny, mam dostać 17.08 miesiączkę.Dzisiaj robiłam test ciążowy z moczu i wyszedł negatywny.Czy jest chociaż jakaś nadzieja że w tym cyklu nam się udało? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.