Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuje. Mam nadzieje, ze się nie wygłupie u ginekologa, bo to dopiero 5tc + 4 dni, ale jednak martwią mnie te wynikiProgesteron wydziela się skokowo,jest niski,ale ok.
Beta na tym etapie już zwalnia i przyrasta mniej niż 66%. Czekaj na usg, ewentualnie przyśpiesz wizytę. Nie rób bety - nie ma sensu.
Przy becie powyżej 10tys jest duża szansa na serduszko,także spokojnieDziękuje. Mam nadzieje, ze się nie wygłupie u ginekologa, bo to dopiero 5tc + 4 dni, ale jednak martwią mnie te wynikii chce jak najszybciej zrobić USG.
Ja zrobiłam w jakiejś większej ciąży już pamiętam betę i to było niepotrzebne, od razu panika, sms do lekarza, i oczywiście poszłam na wizytę, wszystko jak najbardziej okej było. Z tym, że mój lekarz mówił, żeby nie robić na własną rękę bety, ze względu na niepotrzebny stres. A nawet jak zechcesz sobie wynik wpisać w kalkulator HCG, to Ci wyjdzie, że wynik poniżej normy i już zaczniesz się denerwować.Dziękuje dziewczynyjuż nie będę robić bety i zobaczymy co wyjdzie na usg. Trzymajcie kciuki
![]()
właśnie najbardziej obawiam się tego niskiego progesteronuJa miałam progesteron koło 20 i biorę zastrzyki z progesteronem bo ciągle mi skacze.
To niech lekarz od razu da tabletki, globulki czy nawet zastrzyki z progesteronem.właśnie najbardziej obawiam się tego niskiego progesteronu![]()