reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Beta HCG

reklama
Wiem ze to nic nie oznacza, ale ja akurat mialam tak ze na poczatku jakas mikro mikro kreska mi wyszla wlasnie po czasie podanym przez producenta, 8dpo po przyjściu z pracy u wygrzebaniu testu z kosza🫣🫣 następnego dnia po ok 15-20min (odczytywać sie powinno do 10). I dopiero 10dpo pojawiła sie blada kreska w czasie 10min.

Ale oczywiscie to tylko moj przypadek, nie ma co sie sugerować. Nie powinno sie odczytywać testow wszelakich po terminie podanym.
Patrząc na to ilu dziewczynom ostatnio wychodza duchy i kreski fabryczne na testach nawet odczytanych w terminie, to najpewniej isc na bete, jesli masz wątpliwości i chcesz wiedzieć szybciej.

Wiem ze to nic nie oznacza, ale ja akurat mialam tak ze na poczatku jakas mikro mikro kreska mi wyszla wlasnie po czasie podanym przez producenta, 8dpo po przyjściu z pracy u wygrzebaniu testu z kosza🫣🫣 następnego dnia po ok 15-20min (odczytywać sie powinno do 10). I dopiero 10dpo pojawiła sie blada kreska w czasie 10min.

Ale oczywiscie to tylko moj przypadek, nie ma co sie sugerować. Nie powinno sie odczytywać testow wszelakich po terminie podanym.
Patrząc na to ilu dziewczynom ostatnio wychodza duchy i kreski fabryczne na testach nawet odczytanych w terminie, to najpewniej isc na bete, jesli masz wątpliwości i chcesz wiedzieć szybciej.
Powtórzyłam drugi test również wyszedł pozytywny. Widocznie załapałam sam początek 😁

Ja jestem sceptyczna, co do tych pozytywnych testów, ale mocno trzymam kciuki bym się myliła.
Zrób betę - będziesz miała czarno na białym. I taki niedowiarek jak ja się przekona, że się mylił ;-)

Ja jestem sceptyczna, co do tych pozytywnych testów, ale mocno trzymam kciuki bym się myliła.
Zrób betę - będziesz miała czarno na białym. I taki niedowiarek jak ja się przekona, że się mylił ;-)
Ja również ale takiej kreski gdzie ja się staram ponad 4 lata i używam cały czas tych samych tektów nigdy nie widziałam . Tym bardziej że jest to kolor fioletowy a nie szary . Dziś powtórzę kolejny test jeśli będzie pozytywny w poniedziałek idę na betę ✊😊dziękuję ❤️

reklama
Masz zdjęcia tych pozytywnych? Bo te dwa co wstawiłaś to też bym powiedziała, że to negatywy, jeden jest wyschnięty i dlatego tam widać jakąś kreskę. Testy zawsze odczytujemy o czasie.

Do góry