angelina3004
Zaciekawiona BB
Nie był negatywny bo zrobiłam niedawno drugi i jest pozytywnyBetę, nie test.
Ten test jest negatywny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie był negatywny bo zrobiłam niedawno drugi i jest pozytywnyBetę, nie test.
Ten test jest negatywny.
Nie był negatywny bo zrobiłam niedawno drugi i jest pozytywny
Kazał zrobić betę albo test . Wiem co ginekolog mówił skoro z nim rozmawiałam. Drugi test wskazuje również na ciążę także.Betę, nie test.
Ten test jest negatywny.
Dzwoniłam do ginekologa to powiedział żebym powtórzyła betę za 2 dni
Powtórzyłam drugi test również wyszedł pozytywny. Widocznie załapałam sam początekWiem ze to nic nie oznacza, ale ja akurat mialam tak ze na poczatku jakas mikro mikro kreska mi wyszla wlasnie po czasie podanym przez producenta, 8dpo po przyjściu z pracy u wygrzebaniu testu z koszanastępnego dnia po ok 15-20min (odczytywać sie powinno do 10). I dopiero 10dpo pojawiła sie blada kreska w czasie 10min.
Ale oczywiscie to tylko moj przypadek, nie ma co sie sugerować. Nie powinno sie odczytywać testow wszelakich po terminie podanym.
Patrząc na to ilu dziewczynom ostatnio wychodza duchy i kreski fabryczne na testach nawet odczytanych w terminie, to najpewniej isc na bete, jesli masz wątpliwości i chcesz wiedzieć szybciej.
Ja również ale takiej kreski gdzie ja się staram ponad 4 lata i używam cały czas tych samych tektów nigdy nie widziałam . Tym bardziej że jest to kolor fioletowy a nie szary . Dziś powtórzę kolejny test jeśli będzie pozytywny w poniedziałek idę na betęJa jestem sceptyczna, co do tych pozytywnych testów, ale mocno trzymam kciuki bym się myliła.
Zrób betę - będziesz miała czarno na białym. I taki niedowiarek jak ja się przekona, że się mylił ;-)