reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Beta HCG

reklama
Moim zdaniem nie ma sensu. Jeśli owulacja potwierdzona USG, to to jest naprawdę bardzo ładny wynik
Niestety jak na złość złapało mnie przeziębienie 2 dniowe. Gorączka ból mięśni senność osłabienie. Miałam ból piersi i skurcze w dole brzucha. Dziś już dobrze się czuje i objawy zniknęly 🤷 piersi delikatnie bolą ale ledwo co ,ból brzucha sporadyczny delikatny . Także chyba nici z tego wyjdą skoro objawy zanikły 😭🥺🥺

Niestety jak na złość złapało mnie przeziębienie 2 dniowe. Gorączka ból mięśni senność osłabienie. Miałam ból piersi i skurcze w dole brzucha. Dziś już dobrze się czuje i objawy zniknęly 🤷 piersi delikatnie bolą ale ledwo co ,ból brzucha sporadyczny delikatny . Także chyba nici z tego wyjdą skoro objawy zanikły 😭🥺🥺
No ale objawy lub ich brak o niczym nie świadczą.

No ale objawy lub ich brak o niczym nie świadczą.
Wiem wiem o tym ale tyle lat starań . Ten cykl i gin dał mi zielone światło. I jestem przerażona. Cieszyłam się że jak nigdy bolą mnie piersi i dół brzucha miałam nadzieję że to może właśnie to . Że widocznie coś się dzieje. A tu wszystko odeszło. Fakt że do miesiączki jeszcze 8 dni. Ale mega mnie to martwi 🥺

Wiem wiem o tym ale tyle lat starań . Ten cykl i gin dał mi zielone światło. I jestem przerażona. Cieszyłam się że jak nigdy bolą mnie piersi i dół brzucha miałam nadzieję że to może właśnie to . Że widocznie coś się dzieje. A tu wszystko odeszło. Fakt że do miesiączki jeszcze 8 dni. Ale mega mnie to martwi 🥺
No ale znowu: objawy lub ich brak o niczym nie świadczą. Na ten moment musisz poczekać i w odpowiednim czasie zrobić test. Tylko tyle.

Do góry