Lady Loka
Fanka BB :)
No bo kalkulator nie zastepuje porady medycznej.Może nie dosłownie że za duży ale pisało że duzy wzrost zazwyczaj jest dobry ale skonsultuj swój wynik z lekarzem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No bo kalkulator nie zastepuje porady medycznej.Może nie dosłownie że za duży ale pisało że duzy wzrost zazwyczaj jest dobry ale skonsultuj swój wynik z lekarzem
Ten przyrost jest co najwyżej w normie. Nie jest za duży. Przy tak małych wartościach beta hcg powinna przeważnie szybko szybować do góry. w poprzedniej ciąży z 40 w 48h zrobiło się 200 z hakiem. Zacznij się martwic jak przyrosty będą za małe. Progesteron również masz w normieWitam, jestem po poronionej ciąży teraz po 8 miesiacach udało się zajść znowu i w piątek byłam na beta hcg wynik 51, byłam o godz 9 , niestety w niedziele nie mialam możliwości i poszłam dziś o godz 11 wynik 281, w kalkulatorze bety pokazuje mi że to za duży przyrost, był ktoś w takiej sytuacji?
Ale to nie jest duży przyrost. NormalnyMoże nie dosłownie że za duży ale pisało że duzy wzrost zazwyczaj jest dobry ale skonsultuj swój wynik z lekarzem
Ja poprostu panikuje bo poprzednia ciążę straciłam i o te staraliśmy się 8 miesięcy więc się boję...Ten przyrost jest co najwyżej w normie. Nie jest za duży. Przy tak małych wartościach beta hcg powinna przeważnie szybko szybować do góry. w poprzedniej ciąży z 40 w 48h zrobiło się 200 z hakiem. Zacznij się martwic jak przyrosty będą za małe. Progesteron również masz w normie
Ale panikujesz czym? Że przyrost jest w normie i poziom progesteronu również w normie? Słuchaj każda ciąża to czysta karta, nerwy to zły doradca. Mi się udało po 5 latach i 8 poronieniach, 1 pustym jaju płodowym . Więc nie masz co porównywać i się zamartwiać że i tym razem może być coś nie tak. Każda ciąża to nowy rozdzial. Na razie się uspokój i czekaj na rozwój sytuacji, do ginekologa możesz się udać jak beta hcg przekroczy 1000 wtedy powinno być widać pęcherzyk ciążowy na USG . Trzymam kciukiJa poprostu panikuje bo poprzednia ciążę straciłam i o te staraliśmy się 8 miesięcy więc się boję...
Dziękuję troszkę mnie uspokoiłaś, jakoś to podejście że znowu będzie tak samo mnie tak nastraja, i szukam dziury w całym zamiast się cieszyć. Bardzo współczuję tak trudnej drogi u ciebie naprawdę bardzo dużo przeszłaś.Ale panikujesz czym? Że przyrost jest w normie i poziom progesteronu również w normie? Słuchaj każda ciąża to czysta karta, nerwy to zły doradca. Mi się udało po 5 latach i 8 poronieniach, 1 pustym jaju płodowym . Więc nie masz co porównywać i się zamartwiać że i tym razem może być coś nie tak. Każda ciąża to nowy rozdzial. Na razie się uspokój i czekaj na rozwój sytuacji, do ginekologa możesz się udać jak beta hcg przekroczy 1000 wtedy powinno być widać pęcherzyk ciążowy na USG . Trzymam kciuki
Zastanów się nad wizytą u psychologa, bo ewidentnie nie przepracowałaś pewnych tematów. Nie chcę umniejszać Twoich przeżyć, ale jedno poronienie to bardzo, bardzo częstą sytaucja, a 8 miesięcy starań to absolutna norma u zdrowej pary.Ja poprostu panikuje bo poprzednia ciążę straciłam i o te staraliśmy się 8 miesięcy więc się boję...