Klaudeczka94
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
mam pytanie , ile mniej więcej czekałyście na wyniki bety ? Bo idę w poniedziałek i zastanawiam się czy jakoś da się przyspieszyć żeby wynik odebrać w tym samym dniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma znaczeniaBardzo dziękujęi jeszcze jedno pytanie - na betę szlyscie na czczo czy to nie ma znaczenia ?
Cześć dziewczynymam pytanie , ile mniej więcej czekałyście na wyniki bety ? Bo idę w poniedziałek i zastanawiam się czy jakoś da się przyspieszyć żeby wynik odebrać w tym samym dniu.
Nie ma znaczeniaBardzo dziękujęi jeszcze jedno pytanie - na betę szlyscie na czczo czy to nie ma znaczenia ?
Zależy od laboratorium. Ja miałam pobranie o 9, wynik około 14, a w innym około 12.Cześć dziewczynymam pytanie , ile mniej więcej czekałyście na wyniki bety ? Bo idę w poniedziałek i zastanawiam się czy jakoś da się przyspieszyć żeby wynik odebrać w tym samym dniu.