reklama

Bez pieczywa i ziemniaków!!!

Hej czy ktoś z was odchudzał się w taki sposób że nie jadł tylko chleba,ziemniaków,ryżu,kaszy,no i slodyczy a tak to wszystko normalnie?Ile można schudnąć w miesiąć?Muszę zaznaczyć że mam do zgubienia15kg.Pozdrawiam :)))

reklama
Poczytaj o diecie South beach. Tam nie jesz węglowodanów przez 2 tygodnie potem troszkę ale tych dobrych. Przez pierwsze dwa tygodnie schudniesz od 3-6kg potem ok 1kg na tydzień ale oprócz tych produktów, które wymieniłas nie jesz jeszcze kilku innych. Polecam schudłam na tej diecie 15kg przed ciążą teraz znów ją stosuję:)

Na prawdę polecam bo jesz wszystko, nie chodzisz głodna a efekty są na prawdę szybko. Dieta ma wiele wspólnego z dietą cukrzycową. Wymyślona została przez kardiologa i ma służyć poprawie stanu krwi i serca. Ja po pierwszym tygodniu, który minął w poniedzialek -2kg. Następne ważenie w poniedziałek:)

Na prawdę polecam bo jesz wszystko, nie chodzisz głodna a efekty są na prawdę szybko. Dieta ma wiele wspólnego z dietą cukrzycową. Wymyślona została przez kardiologa i ma służyć poprawie stanu krwi i serca. Ja po pierwszym tygodniu, który minął w poniedzialek -2kg. Następne ważenie w poniedziałek:)

Tylko czy w tym 1 etapie to nawet zielonej herbaty nie można?a w 2 to można już pić normalnie kawę i herbate? bo jakoś nie mogę doczytać?Dzięki:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry