Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zauważyłam w ogóle, że w dobrym spaniu ważne są pewne rytuały. Dla każdego może to być co innego - jakieś smarowanie się balsamem zawsze przed pójściem do łóżka na przykład, dla mnie to zawsze obowiązkowo pół godziny chociaż czytania przed zgaszeniem światła. Zawsze czytam tą chwilę, to mnie wycisza, a organizm pewnie jest przyzwyczajony, że to oznacza: przygotować się do snu
No i jeszcze żeby starać się chodzić spać zawsze o tej samej porze - czy ktoś woli wcześnie, czy późno, ale o tej samej. Dla mnie to zazwyczaj pierwsza w nocy. Jak się człowiek dostroi, to automatycznie robi się senny na trochę przed tą godziną.
Oj na bolesne piersi to nie znam sposobu,chyba ,że może ciepły prysznic a potem żeby mąż,czy partner wymasował jakimś balsamikiem delikatnieDziewczyny a znacie może jakiś sposób na bolesne piersi? Bo ja jestem na etapie że bym je najchętniej amputowałatylko czym potem karmić ?
.Ale przygotuj się,że jak urodzisz,to dopiero wtedy piersi daja popalić-zwłaszcza w 2giej,3ciej dobie jak jest "nawał mleczny"
,wtedy to wiem,że dobrze jest przykładać stłuczone i schlodzone liście kapusty-wszystkie położne tak radzą
,ale to jeszcze przed nami.