reklama

Białystok i okolice

ewan-Augustowianka  Witam Cię bardzo serdecznie w naszych jeszcze skromnych progach....

jak ja uwielbiam Augustów... hmmm... pewnie latem się znowu wybiorę... dawno juz tam byłam...:)
wprawdzie mam swój zalew ale nie ma to jak Wasza czysta woda...:)

Może polecacie jakiś sklep w Białymstoku z wózkami, łożeczkami itp
dziewczyny pewnie Ci cos poradzą... ja to jeszcze nie w temacie... no chyba że na dniach zaciąże...hihi... to będziemy razem szukać sklepików...:):)

reklama
hej kobietki - witam was zimowo i sniegowo -

axxa moj maz jest rodem z augstowa - mamy tam wlasny dom - podworeczko i niedlako do jeziorka :D

jak cos moze sie wybierzemy jakos w wakacje na weekend na grilla co ty na to ???

co do sklepow to nie wiem

u mnie na osiedlu sa 2 fajne sklepy GUFFI i jakis jeszcze nowo otworzony ... ale ja daleko mieszkam od centrum wiec napewno nie wchodzi w gre ...
w centrum nie wiem - p[olecam FARKLANDIE NA upalnej i BAMBINO TEZ NA upalnej - ja tam robie zakupy dla ewy - no i czasem w auchanie :) bo teraz ma bardo blisko :)

jus20sto - jak tam samopoczucie - maluch mocno kopie - to chlopak czy dziewczynak bedzie ???

Witam wszystkich w ten grudniowy poranek....

axxa moj maz jest rodem z augstowa - mamy tam wlasny dom - podworeczko i niedlako do jeziorka

jak cos moze sie wybierzemy jakos w wakacje na weekend na grilla co ty na to

jak najbardziej za...:):):) aby była tam tylko bierząca soda w domu... to mogę i na dłużej...:):)

nepewno bedzie - zaraz zloze zmowienie tam na gore -

a ja musze sie pochwalic-jadziemy z mezem do Norwegii tzn. dokladnie do OSLO, moze przy okazji o Szwecje zachaczymy :D tak sie ciesze - nie moge sie doczekac - to bedzie nasza wyprawa miodowa - lekko spozniona ale co tam najwazniejsze ze sie ma odbyc :)

a ja musze sie pochwalic-jadziemy z mezem do Norwegii tzn. dokladnie do OSLO, moze przy okazji o Szwecje zachaczymy tak sie ciesze - nie moge sie doczekac - to bedzie nasza wyprawa miodowa - lekko spozniona ale co tam najwazniejsze ze sie ma odbyc

super... moje gratulacje...a kiedy jedziecie? z Ewunią?
ja swój tydzień (niestety tylko tydzień) miodowy spedziłam w Mikołajkach w Gołębiu... dłużej nie dało by sie tam byc finansowa niewyróbka....

Prognoza POGODY  w Białymstoku :)

Czwartek, 22.12.2005

temp. -6/0 °C

cisnienie 998 hPa

Wiatr:  9 km/h  

Śnieg: 1.0 mm

Piątek, 23.12.2005

temp. 0/3 °C

cisnienie 1002 hPa

Wiatr:  9 km/h  

Śnieg: 0.2 mm

Sobota, 24.12.2005

temp. -1/3 °C

cisnienie 989 hPa

Wiatr:  19 km/h  

Śnieg: 2.6 mm

Niedziela, 25.12.2005

temp. -2/3 °C

cisnienie 985 hPa

Wiatr:  15 km/h  

Śnieg: 1.1 mm

Poniedziałek, 26.12.2005

temp. -1/2 °C

cisnienie 987 hPa

Wiatr:  10 km/h  

Śnieg: 1.0 mm

Wtorek, 27.12.2005

temp. -4/1 °C

cisnienie 1001 hPa

Wiatr:  8 km/h  

Śnieg: 0.3 mm

Środa, 28.12.2005

temp -8/-2 °C

cisnienie 1008 hPa

Wiatr:  15 km/h  

Śnieg: 0.6 mm

WIEC SWIETA ZAPOWIADAJA SIE SUPERANCKO - JUZPI JUZPI JUPI :D

JEDZIEMY TYLKO SAMI WE DWOJKE - NO MOZE JESZCZE DOLACZOL DO NAS NASI ZNAJOMI NAJBLIZSI - BYLI U NAS STARSZYMI NA SLUBIE - NIEDAWNO SIE ZARECZYLI ...

EWA BEDZIE POD OPIEKA KTOREJS Z BABCI - ONA ZA MALUTKA BEDZIE ZEBY ZABIERAC JA NA TAKIE WYPRAWY (12M) ZRESZTA MY JEDZIEMY ODPOCZAC ....

ZAMIERZAMY NA 2-3 TYGODNIE :) ZALEZY ILE MAZ DOSTANIE URLOPU :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry