Faktycznie Aguś :-) Bystra niedalekoAsiaBB.... to my jesteśmy prawie sąsiadkami... ja mieszkam w Bystrej... a mój mąż pochodzi z Buczkowic...

Mery, Córcie Wam dorastają
 gratuluję spokojnej nocki.
 gratuluję spokojnej nocki.Ja dzisiaj przymierzam się do PIT-u

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Faktycznie Aguś :-) Bystra niedalekoAsiaBB.... to my jesteśmy prawie sąsiadkami... ja mieszkam w Bystrej... a mój mąż pochodzi z Buczkowic...

. Tak trzymać Kobitki, tak trzymać
. Tak trzymać Kobitki, tak trzymać .
. . Pytałam się, ponieważ mam nadzieję, że któregoś pięknego dnia zawita do nas jakaś mama z Wapienicy
. Pytałam się, ponieważ mam nadzieję, że któregoś pięknego dnia zawita do nas jakaś mama z Wapienicy . Klusek jest z 7 czerwca 2009 roku, godz. 14:00
. Klusek jest z 7 czerwca 2009 roku, godz. 14:00 .
. . Kurczaczek, jak ja bym chciała, aby Wiktor stwierdził, że knebelek (czyt. smoczek) jest niedobry
. Kurczaczek, jak ja bym chciała, aby Wiktor stwierdził, że knebelek (czyt. smoczek) jest niedobry . W sumie mamy go tylko do spania, ale mnie on i tak przeszkadza, a z racji tego, że bez knebelka przed spaniem ssie róg kołdry to wolę jednak knebelka
. W sumie mamy go tylko do spania, ale mnie on i tak przeszkadza, a z racji tego, że bez knebelka przed spaniem ssie róg kołdry to wolę jednak knebelka .
. . Pisałam kiedyś do Brandy na priv, ale odpisała tylko tyle, że nie ma czasu odwiedzić wątku, za co nas serdecznie przeprasza. Wiem tylko, że ma niezłą jazdę z "dawcą plemników"
. Pisałam kiedyś do Brandy na priv, ale odpisała tylko tyle, że nie ma czasu odwiedzić wątku, za co nas serdecznie przeprasza. Wiem tylko, że ma niezłą jazdę z "dawcą plemników" .
.  . Na knebelka nie ma dobrego i niedrastycznego sposobu - zabrać, wyrzucić i pić dużo ziółek uspokajających, gdy zacznie się wykłócanie o dziada, aby się nie złamać i trwać w mocnym postanowieniu końca z knebelkiem
. Na knebelka nie ma dobrego i niedrastycznego sposobu - zabrać, wyrzucić i pić dużo ziółek uspokajających, gdy zacznie się wykłócanie o dziada, aby się nie złamać i trwać w mocnym postanowieniu końca z knebelkiem .
. ? Wiesz już może, kto Ci pod serduszkiem rośnie
? Wiesz już może, kto Ci pod serduszkiem rośnie ? Oznajmiliście Olkowi, że będzie starszym Bratem
? Oznajmiliście Olkowi, że będzie starszym Bratem ?
? .
. .
. .
. narazie jest na etapie wymyślania imion...
 narazie jest na etapie wymyślania imion...  Ja jeszcze nie wiem, czy będziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.... może za miesiąc uda mi się dowiedzieć.... wybieram się na usg 4d w marcu....
Ja jeszcze nie wiem, czy będziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.... może za miesiąc uda mi się dowiedzieć.... wybieram się na usg 4d w marcu.... a jak samopoczucie?
 a jak samopoczucie?