Faktycznie Aguś :-) Bystra niedalekoAsiaBB.... to my jesteśmy prawie sąsiadkami... ja mieszkam w Bystrej... a mój mąż pochodzi z Buczkowic...![]()

Mery, Córcie Wam dorastają
gratuluję spokojnej nocki.Ja dzisiaj przymierzam się do PIT-u

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Faktycznie Aguś :-) Bystra niedalekoAsiaBB.... to my jesteśmy prawie sąsiadkami... ja mieszkam w Bystrej... a mój mąż pochodzi z Buczkowic...![]()

gratuluję spokojnej nocki.
. Tak trzymać Kobitki, tak trzymać
.
. Pytałam się, ponieważ mam nadzieję, że któregoś pięknego dnia zawita do nas jakaś mama z Wapienicy
. Klusek jest z 7 czerwca 2009 roku, godz. 14:00
.
. Kurczaczek, jak ja bym chciała, aby Wiktor stwierdził, że knebelek (czyt. smoczek) jest niedobry
. W sumie mamy go tylko do spania, ale mnie on i tak przeszkadza, a z racji tego, że bez knebelka przed spaniem ssie róg kołdry to wolę jednak knebelka
.
. Pisałam kiedyś do Brandy na priv, ale odpisała tylko tyle, że nie ma czasu odwiedzić wątku, za co nas serdecznie przeprasza. Wiem tylko, że ma niezłą jazdę z "dawcą plemników"
.
. Na knebelka nie ma dobrego i niedrastycznego sposobu - zabrać, wyrzucić i pić dużo ziółek uspokajających, gdy zacznie się wykłócanie o dziada, aby się nie złamać i trwać w mocnym postanowieniu końca z knebelkiem
.
? Wiesz już może, kto Ci pod serduszkiem rośnie
? Oznajmiliście Olkowi, że będzie starszym Bratem
?
.
.
.
narazie jest na etapie wymyślania imion...
Ja jeszcze nie wiem, czy będziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.... może za miesiąc uda mi się dowiedzieć.... wybieram się na usg 4d w marcu....
a jak samopoczucie?