reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej Dziewczyny:)

U nas juz coraz lepiej, najwazniejsze to ze Igorek juz prawie zdrowy.
Wy szykujecie sie do porodu a ja szykuje sie juz do chrzcin :) termin mamy na 23.04 wiec juz niedlugo...
Zycze Wam wszystkim a szczegolnie tym ktore juz sa na koncowce bardzo lagodnego dobrniecia do wyznaczonej daty i baaaaaardzo szybkiego i bezbolesnego porodu.

Caluje mocno Was i Wasze Malenstwa

reklama
Agatko, Igorek jest sliczny! Juz wczoraj mialam to napisac, ale kompletnie mi z glowy wylecialo :) Gratuluje synka! Pogadamy kiedys na gg. pozdrawiam i sciskam

Agatka_BB pisze:
Agusiaaa ladny szok musialas przezyc :) mi od poczatku mowili ze bedzie chlopyczk i jest chlopczyk:)

Kitkabb mozesz mi powiedziec jak wstawilas zdjecia Oliwki??? bo mi sie tylko udalo wstawic przy nicku..... :(
Wpisując adres zdjęcia (musisz je mieć w jakimś albumie internetowym np. na www.superfoto.pl) pózniej kopiujesz adres obrazka i wstawiasz między
:)
Musisz spróbować :)

A u nas wszystko oki
Nie miałam kompa przez tydzień bo kumpel formata robił ale już jestem spowrotem ;D
Malutka śpi ale czasami marudzi troszke widać trzeba jej teraz wiecej uwagi zwracać :laugh:
A jak jest pogoda to wychodzimy sobie na małe spacerki i momentalnie zasypia w wózeczku ;)
Taki mały słodki aniołeczek :)
Trzymajcie się cieplutko

Kitkabb dziki wielkie, pordzilam sobie jakos:)
Sandra1982 dziekuje Ci bardzo i czekam na gg :)

Musze sie z Wami podzielic wyczynami mojego Igorka. Czasem sadzam go u siebie na nodze i trzyma pod paszkami zeby sobie kregoslupka nie zniszczyl, a on mi sie tak odepchna ze sam sobie siedizal nie opierajac sie o mnie tylko trzeba go na boczki trzymac bo rownowagi nie umie utrzymac. Nie wiem jak to sie u niego stalo, bo ponoc dziecko zaczyna tak kombinowac dopiero kolo 6 miesiaca a On ma dopiero 2. Nie wiem do konca zy powinnam mu pozwalac na takie siedzenie..........jak myslicie???

kallusia w Bielsku ślub czywilny załatwia sie tak: narzeczeni idą do US razem i wypełniają druczki - pierdołki daty urodzenia itp, i ustalają termin najszybciej da sie za miesiąć taka jest procedura że musi być 30 dni od ustalenia daty do ślubu żeby ewentualnie sie rozmyślić. i wtedy płaci sie ale na dzień dzisiejszy nie wiem ile ,
Potem sam ślub trwa 20 minut, jeśli chcesz płacisz dodatkowo za muzyczkę - grajka i fotografa
Koniec żyjecie długo i szczęśliwie

my jak szlismy zalatwiac to tez w dwojke cos tam podpisac i ustalioc termin :)
Jutro jade do gina i mam nadzieje ze dowiem sie juz co i jak :):)

teraz ide powiesic i doprac ciuszki :):)
Ah i ta pogoda znow taka tragiczna:(:(

Cześć dziewuszki :)
Co tam słychać?jak wasze maleństwa takze i te w brzuszkach? ;)
U nas oki Oliwka budzi się w nocy 2 moze trzy razy,straszny żarłok z niej ;)Gdyby mogła do by przy cycu siedziala non top :laugh:
Ale coś nosek ma zatkany i chyba przejde się jutro albo w piatek do pediatry bo czsami zle jej się oddycha :(
No i mogła by się pogoda zrobić :mad:
Bo wózek tylko marnuje się stojąc pod ściana ;)
Pozdrawiam wszystkie

Kitkuśbb - powiedz mi jeśli chodzi o Kastelikową czy ona jest skłonna do dawania L-4 bo jak do tej pory nie miałam okazji ja o to prosić
Acha i powiedz mi jak często robiłaś u niej badania krwi i USG?

U mnie wszytsko dobrze dzidzia sie rozwija i rośnie ma około 10 cm,

Agnieszka18 pisze:
Kitkuśbb - powiedz mi jeśli chodzi o Kastelikową czy ona jest skłonna do dawania L-4 bo jak do tej pory nie miałam okazji ja o to prosić
Acha i powiedz mi jak często robiłaś u niej badania krwi i USG?

U mnie wszytsko dobrze dzidzia sie rozwija i rośnie ma około 10 cm,
Co do L4 to ci nie powiem bo nie brałam bo nie pracowałam ale jak chciałam usprawiedliwienie do szkoły to ok ;)
Ale powinna dać ci bo w końcu jesteś w ciaży ;)
Co do badań krwi to zrobiłam może 3 razy plus raz kiedy sobie sama poszłam i zrobiłam jak była promocja w pasażu "Pod Orłem"
A na usg byłam 4 razy we wrześniu,grudniu,styczniu i początkiem marca
Widze że dzidzia już duża ;)

reklama
Kitka, ciesze sie, ze Oliwka taka grzeczniutka i tak ladnie je! Oby tak dalej!

Agnieszka, gratuluje dzidzi! 10 cm to juz cos :) Powodzenia!

pozdrawiam serdecznie

Do góry