reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Tak macie rację Kitkabb i Sandra 1982 rośnie, rośnie i wciąż patrząc do tyłu wydaje mi sie że szybko zleciało to 13 tygodni

Ale ile przede mna ......

A chciałoby sie już kupować ciuszki i te wszytskie potrzebne rzeczy, mieć maleństwo w ramionach i prazytulac jak Kitkabb,

Dobrze wiem .... na wszystko potrzeba czasu i wszytsko w swoim czasie....

reklama
Agnieszka, strasznie szybko zleci. Pamietam jak dopiero mowilam, ze jestem w 9 tyg. i modlilam sie, zeby juz skonczyc ten I trymestr, a tu jeszcze tydzien i zaczne 6-ty miesiac! Niesamowite to jest! Powodzenia!

na 22 mam KTG w szpitalu potem 26 wizyte i po niej rodzic w ciagu kilku dni! dokladnie to juz nawet 26 moze sie umowie do szpitala!
mala wazy okolo 3000 g (troszke wiecej) i powinna przy porodzie kolo 3300 g
Szyjke mam nadal idealnie utrzymana jak na 30 tc ale lozysko juz 3 stopien wiec za idealne 2 tyg ta wizyta bo to juz bedzie na dniach
Mowil ze mala wcale nie jest duza szczegolnie ze mam juz duza miednice ,no i fajnie rozeszla sie hihi i nie powinnam miec problemow z porodem! mala idealnie ulozona brzuch faktycznie nizej! tak wiec koncem kwietnia powinnam rodzic:) Ciesze sie bardzo choc bylam pewna ze to bedzie znacznie szybciej Wizyta ogolnie superowa!!! Wiemy wszystko co i jak do porodu rodzinnego co i jak bedzie wygladac:)

przekopiowalam z majowek bo pewnie bym namotala jakbym znow pisala! takw iec jeszcze 2 tyg z brzuszkiem :)
Koncze juz prasowac rzeczy malej i juz powoli wszystko bedzie przyszykowane! pogoda jak wiecie tragiczna no ale coz:(:(

A wam dziewczyny zleci szybko bo I tryms ie tak ciagnie!!!! :):)
No i gratuluje ze wszystko dobrze!

Lilith, to super! Gratuluje tak dobrej kondycji i maluszka, kotry juz niedlugo pojawi sie na tym swiecie.Na pewno wszystko pojdzie szybko i sprawnie. A po, bedziemy czekac na relacje z porodu :)

Lilith, a gdzie rodzisz? Pisalas juz pewnie milion razy, ale nie chce mi sie wracac do poprzednich postow :)

sciskam!

LILITH trzymam kciuki za łatwy i szybki poród ;)
I ciesze się że wszystko oki :)
I faktycznie ciąża szybko przelatule,pamiętam jak w sierpniu dowiedziałam się ze jestem w ciaży a tu Kruszynka w łóżeczku już śpi ;)
Pozrawiam cieplutko i jak by co to Wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych ;)

Rzeczywiscie Lilith, pisalas o Katowicach - teraz jak przeczytalam to sobie przypomnialam :)

Dziewczyny, najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka,
mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie
Sandra z rodzina

No ja Kitka sie dowiedzialam 26 i wtedy bylam w 4 tc:):) jej ale to zlecialo!!!! pamietam jeszcze niedawno twoj suwaczek!!!
A tak wogole to musze sie pochwalic ze zrobilismy sobie malutka w moje urodzinki :):)

Tez zycze wam zdrowych i wesolych swiat!!!! i wszystkiego co najlepsze!!!!!

reklama
Dziewczyny zycze zdrowych, wesolych i radosnych swiat Wielkiej nocy.Pozdrowcie serdecznie Mezow i ucalujcie Wszytskie Dzidzie (te w brzuszkach tez)

Pozdrawiam goraco

Do góry