reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Kupilam podgrzewacz bo chce karmic cycem na przemian z butelka, zeby mala przyzwyczaic, bo zaraz po macierzynskim wracam do pracy, wiec wolalabym ulatwic mojej mamie zadanie 
sandra1982
Wlasnie wrocilam z USG. Mala rozwija sie idealnie. Wszystko w porzadeczku. Wazy juz 2027g. Kosc udowa ma dluzsza ponad tydzien 
Oczywiscie skusilam sie na kolejne zakupki dla dzidziulki
Kupilam myjke z mieciutkiej frotki, termoopakowanie, 2 opakowania platkow mydlanych i opakowanie proszku Jelp na probe 
Oczywiscie skusilam sie na kolejne zakupki dla dzidziulki
No to fantastycznie że mała zdrowo rośnie
Sandra rób rób zakupy bo pózniej bedzie mało czasu.Jak ja kupowałam to strasznie podekscytowana byłam
A już nie mówiąc jak kupowałam jakieś ciuszki oczywiście pod dziewczynke,chociaż do końca nie wiedziałam do bedzie bo wstydliwa była w brzuszku
A ja piore rzeczy w lovelii i dodaje płyn z jelpa fajny jest 
Sandra rób rób zakupy bo pózniej bedzie mało czasu.Jak ja kupowałam to strasznie podekscytowana byłam
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Sandra super ze malutka rozwija sie dobrze...
Ja piore w cypisku i dodaje cocolino biale...
Ja piore w cypisku i dodaje cocolino biale...
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Co tu znow tak przycichlo??????????
Jakie pysne sa moje piastki...
A tak bawie sie z prababcia...
Co wy chcecie? Przeciez mamunia mnie nosi...
Jakie pysne sa moje piastki...

A tak bawie sie z prababcia...

Co wy chcecie? Przeciez mamunia mnie nosi...

Agusiaaa Oluś jaki mężczyzna
Słodziutki
Jak porobie pare fotek Oliwce to powklejam
A na polku tak ciepło że siedzimy w domu,dopiero koło 17 wyjdziemy bo teraz to mozna jakiegoś udaru się nabawić :/
Często też do cyca przystawiam bo bidulce pić się chce od tego upału
A na polku tak ciepło że siedzimy w domu,dopiero koło 17 wyjdziemy bo teraz to mozna jakiegoś udaru się nabawić :/
Często też do cyca przystawiam bo bidulce pić się chce od tego upału
K
kallusia
Gość
Czesc dziewczyny!! no wkoncu mam znowu necik ;D Agusiaaa ale masz mezczyzne ;D cudny ;D a jaki wielki ;D
Zreszta Oliwka tez przecudna i te jej pucki cudo normalnie ;D Olenka tez kochaniutka ;D ale juz sie nie moge doczekac jak przytule moje malenstwo mmmmm :laugh:
U nas wszystko dobrze dzidzia kopie jak szalona :laugh: no i patrzac na mnie to ona tez rosnie( no i po coraz mocniejszych kopniakach )Tatus zachwycony bo wkoncu czuje jak sie mala rusza i przewraca
;D
a ja zaczynam przybierac postac foczki :laugh:
Zreszta Oliwka tez przecudna i te jej pucki cudo normalnie ;D Olenka tez kochaniutka ;D ale juz sie nie moge doczekac jak przytule moje malenstwo mmmmm :laugh:
U nas wszystko dobrze dzidzia kopie jak szalona :laugh: no i patrzac na mnie to ona tez rosnie( no i po coraz mocniejszych kopniakach )Tatus zachwycony bo wkoncu czuje jak sie mala rusza i przewraca
a ja zaczynam przybierac postac foczki :laugh:
reklama
sandra1982
Agusiaaa, Olus boski i te slepka - niesamowite!
Kitka, z niecierpliwoscia oczekuje fotek Oliwki!
Kallusia, welcome back! Swietnie wygladasz!
Kitka, z niecierpliwoscia oczekuje fotek Oliwki!
Kallusia, welcome back! Swietnie wygladasz!