reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Moja Olusia też ma zatkany nosek. Jutro idziemy do pani doktor i zobaczymy co nam na to poradzi, bo kruszynkę strasznie to denerwuje.

reklama
Kupilam podgrzewacz bo chce karmic cycem na przemian z butelka, zeby mala przyzwyczaic, bo zaraz po macierzynskim wracam do pracy, wiec wolalabym ulatwic mojej mamie zadanie ;)

Wlasnie wrocilam z USG. Mala rozwija sie idealnie. Wszystko w porzadeczku. Wazy juz 2027g. Kosc udowa ma dluzsza ponad tydzien :)
Oczywiscie skusilam sie na kolejne zakupki dla dzidziulki ;) Kupilam myjke z mieciutkiej frotki, termoopakowanie, 2 opakowania platkow mydlanych i opakowanie proszku Jelp na probe :)

No to fantastycznie że mała zdrowo rośnie :)
Sandra rób rób zakupy bo pózniej bedzie mało czasu.Jak ja kupowałam to strasznie podekscytowana byłam :D A już nie mówiąc jak kupowałam jakieś ciuszki oczywiście pod dziewczynke,chociaż do końca nie wiedziałam do bedzie bo wstydliwa była w brzuszku ;) A ja piore rzeczy w lovelii i dodaje płyn z jelpa fajny jest ;)

Co tu znow tak przycichlo??????????
Jakie pysne sa moje piastki...
pict01191jw.jpg

A tak bawie sie z prababcia...
pict01276zo.jpg

Co wy chcecie? Przeciez mamunia mnie nosi...
pict01172pb.jpg

Agusiaaa Oluś jaki mężczyzna :) Słodziutki ;) Jak porobie pare fotek Oliwce to powklejam :)
A na polku tak ciepło że siedzimy w domu,dopiero koło 17 wyjdziemy bo teraz to mozna jakiegoś udaru się nabawić :/
Często też do cyca przystawiam bo bidulce pić się chce od tego upału :(

Czesc dziewczyny!! no wkoncu mam znowu necik ;D Agusiaaa ale masz mezczyzne ;D cudny ;D a jaki wielki ;D
Zreszta Oliwka tez przecudna i te jej pucki cudo normalnie ;D Olenka tez kochaniutka ;D ale juz sie nie moge doczekac jak przytule moje malenstwo mmmmm :laugh:
U nas wszystko dobrze dzidzia kopie jak szalona :laugh: no i patrzac na mnie to ona tez rosnie( no i po coraz mocniejszych kopniakach )Tatus zachwycony bo wkoncu czuje jak sie mala rusza i przewraca ;) ;D
a ja zaczynam przybierac postac foczki :laugh:

reklama
Agusiaaa, Olus boski i te slepka - niesamowite!

Kitka, z niecierpliwoscia oczekuje fotek Oliwki!

Kallusia, welcome back! Swietnie wygladasz!

Do góry