reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Ja jak zostawiałam pampersiki to z początku chciały tylko trzy ale dałam im chyba sześć to powiedziały że to będą dla sierotki którą mają :( Takie słodziaka chłopczyka.Z jednej strony nie rozumiem czemu matka zostawia swoje baby a z drugiej to dobrze że zostało w szpitalu a nie na śmietniku :/
I są bardzo wdzięczne za cokolwiek co się maluszkom zostawi bo wszystkiego im brakuje a najbardziej mleczka bo gadałam z taką sympatyczną "ciocią" bobasów ;)

reklama
Dzięki Dzięki. Oj biedne te maluszki bez rodziców, trzeba nie mieć serca żeby takie zostawić :(
Mniej więcej już wszystko wiem. Jak mi się jeszcze coś przypomni to będę pisać.
Jeszcze równy miesiąc 8)

ale dzis fajna pogoda:) tzn jak narazie i ze nie pada! oby tak sie utrzymalo bo mamy w planie dlugi spacerek!!!:)
a co wy dzis porabiacie???

Hej dziewczynki!

My tez planujemy spacerek i spotkanie ze znajomymi. Moze pojdziemy na male piwko ;D bo juz mama taka ochote, ze szkoda gadac, a male to raczej nie zaszkodzi, prawda ???

W Szczyrku pogoda taka sobie. Nie pada, ale chmurki na niebie sa. Mam nadzieje, ze deszczyk nie spadnie i spacer wypali. A moja Sareńka jak narazie smacznie spi i matka ma full wolnego czasu ;D ;D ;D

Milego dnia zyczymy!
Buziaki dla cioteczek! :)

Ale wam dobrze a u mnie z wyjscia nici:( maz zamist zostac w pracy do 14 jeszcze siedzi i czekamy zeby po niego pojechac ale wiadomo ze bedzie tak padniety ze niema szans sie wybrac gdzies dalej:(

Agnieszka tak będę rodzić na Wyspiańskiego, ale nie mam położnej i nie będę załatwiać. Pracuje tam mój lekarz prowadzący, ale też nic mu nie będę mówić. Liczę na liczne opinie o wspaniałym personelu bez jakichkolwiek łapówek i załatwień.

reklama
Do góry