reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Mamy łóżeczko :)
Na moją wczorajszą chandrę, mąż chciał mi poprawić humor i rozłożył. zaraz w nim pościeliłam, rozłożyłam przewijak i karuzelkę. ale widzę, że z karuzelki na razie będzie trzeba zrezygnować, bo sięga za nisko. Powieszę ją jak łóżeczko obniżymy.

A Czy wy pod koniec ciąży też miałyście okropny nastrój? Wszyscy mi mówią, że ciężko ze mną wytrzymać.

reklama
Madzia, i pewnie nie mozesz sie na lozeczko napatrzec, co? :) Jak umeblowalismy pokoj (tzn. mamy wspolna sypialnie, ale zrobilismy generalny remont lacznie z wymiana mebli, bo za duzo miejsca zajmowaly poprzednie) to potrafilam kilka razy dziennie ogladac lozeczko, poprawiac posciel itd. A teraz mamy taki burdel, ze szkoda gadac ;)) ;D

A to jeszcze jedno zdjecie naszej Sareńki

Madzia to pewnie przejściowy taki nastój ;) Ze mną dało się wytrzymać (chyba? :D ) narzekałam tylko czasami lubemu ale to już jak wygodnie lezeliśmy w wyrku.Karuzelki moze faktycznie nie wieszaj zresztą baby nie będzie zainteresowane ;) Dziadek kupił Oliwce jak miała miesiac a i tak dopiero koło 4 miesiąca zaczęła łapać za zabawki a melodyjke żadko puszczam.
Sandra miałam to samo co ty z łóżeczkiem :D Co rano jak wstawałam patrzyłam na nie i oczami wyobrazni widziałam bobasa ;) Po całym łóżeczku walają się zabawki :) A Sarunia słodkości :) A ile włosków ma :)

Dziekujemy cioteczki za komplemenciki :)

Kitka, wlasnie spojrzalam na suwaczek Twojej Oliwci - ja pierdziele jak ten czas leci!

Tez sie zastanawiam nad kupnem karuzelki, ale przypuszczam, ze jest jak narazie o wiele za wczesnie.
A mate kupowalyscie? Kiedy?

Wlasnie wrocilysmy z Sareńka z Esculapa, bo bylam szwy wyciagnac. Poszlo gladziutko :) Podobno sie idealnie wygoilo. W koncu normalnie siadam na tylku i juz nic nie rwie i nie boli :)

Buziaczki przesylamy i idziemy żrec ;)

Sandra oj leci ten czas leci ;) Nim się obejrzysz a Sarunia będzie miała tyle ;) A mate kupiłam jakoś jak Oliwka miała 3 miesiące.Gdzieś ja wklejałam wcześniej,taką kolorową żeby uwage zwracać ;)

wpadlam tylko na chwilke! Sandro kochanie gratuluje raz jeszcze coreczka jest przesliczna!!!
Zglaszam ze pewnie nie bedzie mnie przez weeked chyba ze jutro sie uda:):)
zycze wam wszystkiego naj !!

Monia K. Czy możesz mi napisać co brałaś do szpitala dla dzidzi?
I czy rodziłaś w swojej koszuli czy szpitalnej?

Pozdrawiam

reklama
Madziu rodziłam w swojej koszuli - wzięłam taką starszą, gdyby sie zniszczyła, ale ogólnie była nie najgorsza ;)
Jeśli chodzi o rzeczy dla bobaska to wzięłam sobie chusteczki do wycierania pupci, alantan (podobno tam wola tego uzywać) i pampersy. Na początku one przewijały tylko brały pampersy, później juz sama to robiłam i miałam swoje akcesoria. Chociaż dziewczyna, która była ze mną na sali nie miała nic.Oczywiście w dniu wypisu przywieźli mi ubranka dla malutkiej :)

Ja ze swojej strony zostaiwiłam im jeszcze kilka pampersów i 5 pieluch tetrowych - bądź co bądź, ale dziecko cały czas używało ich ciuszków więc chociaz tyle chciałam dać - były zadowolone :)

Do góry