reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra poród pierwsza klasa :D

Troche świeżych zdjęć ;)
Jak zwykle zasypiam podczas jazdy ;)
17512872_d.jpg

Nie ma to jak u mamy ;)
17601543_d.jpg

Wietrze pupke ;D
17765727_d.jpg

Uśmiech ;D
17894435_d.jpg

Jak miło poleżeć :)
17894438_d.jpg

Dla wszystkich przesyłam uśmieszek ;)
17894437_d.jpg

Ale dobre klucze :D
17894459_d.jpg

Dziękujemy za uwage ;)

reklama
Sandra - kochana jesteś strasznie się sieszę że to już nie długo a jak patrzę na te Wasze maleństwa to .... dziś idę rodzić ;D ;D ;D ;D
Jak jakieś pytania mi przyjdą do głowy - jak w dym do Ciebie

Idę dziś do mojej pani gin i poradzę się jeszcze ale coraz bardziej jestem przekonana - jest tylko jedno ale - a jak coś pójdzie nie tak???

Agnieszka, ja tez sie nad tym zastanawialam co bedzie jak bedzie cos nie tak...ale stwierdzilam, ze dlaczego mialoby byc wlasnie zle ??? Poszlam 'na zywiol' :) i jestem w 100% zadowolona.

Oj słodkie te wasze maleństwa.
Ja już nie mogę się doczekać swojego. Cały czas mam nadzieję, że urodzę przed terminem. Choć nie liczę na taki poród jak Sandra. Myślę, że u mnie to będzie znacznie dłużej trwało.
Dziś bardzo mi doskwiera ból brzucha i cały czas coś w spojeniu ciągnie. A całą ciąże nie miałam żadnych problemów, mdłości, więc to coś nowego dla mnie. Na rozłożenie łóżeczka też nie mogę się męża doprosić. Mówi, że jeszcze dużo czasu i ża w gorącej wodzie jestem kąpana.

Sarunia słodkości :laugh: ;)
Madzia ja łóżeczko rozłożyłam gdzieś tak w tym czasie w którym ty jesteś teraz.Więc nie ma na co czekać naprawde ;) Powiedz to mężowi to bo pózniej moze być za pózno :laugh:

Dziekujemy cioteczki :))

Madzia, my tez lozeczko rozlozylismy w tym czasie, wiec bierz mezulka i niech sie nie ociaga tylko sklada lozio dla dzidziulka :)

reklama
My lozeczko mielismy kupione trzy miesiace wczesniej a rozlozylismy pare dni przed terminem... a Olek i tak sie nie pchal na swiet i wyszedl dopiero dwa tygodnie po terminie... zato teraz jest taki ruchliwy, ze tylko czekam az zacznie raczkowac i chodzic....

Do góry