reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitkabb witaj w klubie. Ja też dziś dostałam okres buuu :mad: :mad: :mad: Nawet z mężem żartowałam, że trzeba się o następnego dzidziolka postarać bo się tak przyzwyczaiłam.

LILITH mocne uściski dla Judytki, niech szybko zdrowieje.

reklama
Judytka juz lepiej ale nie chciala mleka od 10 do 18...dopiero o 18 zjadla 140....i malo spi teraz ide kapu zrobic i nynki a temp juz niema:)

Lilith - ja z Beskidzkiego a z tego co pamiętam Ty mieszkasz tam gdzie ja mieszkałam kiedyś pięć lat temu na Matusiaka??
A gdzie dokładnie? może w tym mieszkanku które sprzedaliśmy ??

Kurcze ale pogoda pod psem :/ Ciągle deszcz,zimno brrrrr......................
Mam do sprzedania ubranko do chrztu na dziewczynke rozmiar 62 plus bamboszki i sweterek
Raz ubrane no i szkoda żeby leżało
18122337_d.jpg
takie coś
A do tego sweterek mam gratis ;)
18122340_d.jpg

Jak ktoś zainteresowany moge podać dokładniejsze wymiary

Agus na Matusiaka 6 ale to u meza mieszkalam.teraz na Malczewskiego kupilismy mieszkanko:)A gdzie na Baskidzkim? moja kolezanka tam mieszkala i nawet dosc czesto przez to tam bywalam jak na spacery chodzilysmy z psami:)

ja, jak już wspominałam jestem z Kóz :)
Byłam dziś u gina, nasz maluszek waży już równo 3000g.
Niestety jeszcze żadnych objawów zbliżającego się porodu moje ciało nie pokazuje. Wód dużo i szyjka szczelnie zamknięta.
A szkoda szkoda.

Wasze dzidzie już takie duże i śliczne...
Uściski dla maluszków i mamuś

Hej kochane!

A moze tak kiedys jakies spotkanko male bysmy zorganizowaly?:)
W Szczyrku jesien jest bardzo ladna (o ile bedzie tak jak w zeszlym roku), wiec fajnie byloby sobie wspolnie pospacerowac :)

Bylam dzisiaj z Sarunia u pediatry. Rosnie jak na drozdzach. W pajacyku i pampersie wazy 3400g (przy wypisie - 2700g), wiec przybiera idealnie. Tak to wszystko ok. Mamy skierowanie na badanie sluchu - idziemy 28 wrzesnia i umowilam sie do Ultramedica na USG bioderek - mam skierowanie, ale oni juz nie robia na kase, wiec umowilam prywatnie za 50zl.

Wczoraj moj T. pierwszy raz odwazyl sie mala wykapac :) I byl z siebie niesamowicie dumny :) W ogole mielismy wczoraj jeden z nielicznych dni, ktore moglismy spedzic wspolnie. Bo 4 wrzesnia znowu mi chlop wyjezdza na tydzien na oboz do Niemiec :p :(

Pozdrawiam Was i Wasze dzidziulki, buziaki!

Madzia jeszcze troszke a będziesz tuliła swojego dzidziolka :) ;)
Sandra a Sarunia ładnie rośnie :) Oby tak dalej a i ładnie na drugie jej daliście ;) Sonia fajnie :) .No i brawa dla tatusia za wykąpanie :laugh: A ręce mu się nie trzęsły ;)

Sandra ja tez ide na biderka tam prywatnie bo mam isc na kontrole.ide chyba w przyszlym tyg!!!
Ja chyba sie z mezem wybiore do szczyrku jak bedzie mial urlop ale pierw na debowiec i na szyndzielnie aby zobaczycj jak Judi sie zachowa! Super ze Cora tak ladnie rosnie!!!za niedlugo dogoni moja:)

Madzia 3 kg to juz bardzo ladnie:) gratuluje!

reklama
Popieram spotkanie jak najbardziej.... Szczyrk moze byc...
Lilith tez chcialabym sie wybrac z Olkiem na Szyndzielnie... moze ten weekend bedzie ladny to w gory... hihihi... kolejka oczywiscie.... ;D ;D ;D

Do góry