reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kitkabb pisze:
Sandra a Sarunia ładnie rośnie :) Oby tak dalej a i ładnie na drugie jej daliście ;) Sonia fajnie :) .No i brawa dla tatusia za wykąpanie :laugh: A ręce mu się nie trzęsły ;)

Dziekujemy bardzo :) A rece drzaly mu niesamowicie :) :) :) hahaha, ale ciesze sie ze sprobowal i okazalo sie, ze potrafi ;D bo bal sie jak cholera! :laugh:

reklama
Witajcie z rańca

Lilith - ja na Goleszowskiej mieszkam, a z tego co pamiętam na spacerki jeszcze z brzuszkiem wybierałaś sie na lotnisko - to również moje trasy spacerowe

Kitkabb - TWoja maleńka to już mała smoczyca - rośnie jak na drożdzach - byle zdrowo
Sandra - ciesze się Sareńka zdrowo sie chowa i ładnie przybiera na wadze, mój małżonek nie kąpał córci do czasu jak umiała siedzieć i nie było niebezpieczeństwa zalania wodą bużki - więc podziwiam odwagę - a jesień rzeczywiście co roku w Szczyrku jest cudowna
Madzia_pl - u mnie też wszystko pozamykane i "drzwi" szczelnie pilnują czasu wyjścia maluszka - no trudno trzeba jeszcze poczekać ....

Agnieszka tak na lotnisko duzo chodzila i nadal z mala chodzimy:)
A zanim jeszcze mialam brzuszek to chodzilam na Beskidzkie z psem do kolezanki.Ona ma bialego bulla wiec moze znasz z widzenia:)

i oc bylas? my tylko na chwilke bo malej sie nie podobalalo bo ludzie ja macali no doslownie...a ona tak obcych nie lubi:(
i pojechalismy do Auchana bo Glucka mieli otworzyc ale jeszcze robia:(

dokladnie! niektorzy ludzie maja nie pokolei w glowie i dotykaja tak dzieci...moja wsumie lubi jak sie do niej cmoka ale tez nie jak obcy...no naprawde w glowie mis ie to nie miesci...a jak mala odrazu odsuwalam to mi gadali ze cyrkuje i sie dziwnei zachowuje....

A co do spacerku to kazdy spacerek fajny! choc jak ma w wozku marudzic to nic milego...

reklama
Do góry