Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten drugi wyglada jak mój pierwszyWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...![]()
Moj lekarz dopiero we wtorek pozostaję mi tylko czekać i powtórzyć bete. I nie robić sobir nadzieji przez wczorajszy dzien. :/Ale dupek. Brak słów. Chociaż mi przy becie 250 też tak powiedział jeden gbur. Na szczęście nie odpuściłam, poszłam do drugiego lekarza i dostałam duphaston na podtrzymanie ciąży. I tak oto mam teraz wspaniałego 9-cio latka.
Koniecznie po dwóch dniach od pierwszego wyniku powtórz betę. I spróbuj dostać się do swojego stałego lekarza, jeśli takiego masz. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze.
Cień widzę. U mnie to wyglądało tak 5 dni przed @:Cześć dziewczyny. Okres spóźnial mi się 5 dni zrobiłam dziś test, wydaje mi się że jest plusik, aLe również dostałam plamienia brązowego z pół godziny później.Testy również robiłam wczoraj i przedwczoraj, ale były negatywne . Niestety mieszkam za granicą i ciężko jest zrobić beta HCG. Miał ktoś podobnie?
Piękne kreskiCień widzę. U mnie to wyglądało tak 5 dni przed @:
A to w dzień spodziewanej @. Obecnie 18tcPiękne kreski![]()
Widać cień ale skoro pozostałe wyszły negatywne to nie wiem czemu. Zresztą najlepiej jak masz możliwość udaj się do lekarza może tam sa lepsi niz u nas bo mi przy becie 25.38 powiedzieli ze nie ciąża. Życzę powodzeniaCześć dziewczyny. Okres spóźnial mi się 5 dni zrobiłam dziś test, wydaje mi się że jest plusik, aLe również dostałam plamienia brązowego z pół godziny później.Testy również robiłam wczoraj i przedwczoraj, ale były negatywne . Niestety mieszkam za granicą i ciężko jest zrobić beta HCG. Miał ktoś podobnie?
Widać cień ale skoro pozostałe wyszły negatywne to nie wiem czemu. Zresztą najlepiej jak masz możliwość udaj się do lekarza może tam sa lepsi niz u nas bo mi przy becie 25.38 powiedzieli ze nie ciąża. Życzę powodzenia