Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję kochana za ciepłe słowaGratuluję!Jeśli kreska ciemnieje, to znaczy, że betaHCG przyrasta, a to bardzo dobry znak! Ale oczywiście lepiej sprawdzić w laboratorium
Jestem po dwóch stratach, więc bardzo dobrze Cię rozumiem i strach już będzie towarzyszył do końca ciąży. Warto skupiać się na pozytywnych oznakach - choćby ciemniejącej kresce, potem wizycie, na której zobaczysz serduszko itd. To pozwala przetrwać w miarę spokojnie <3
Dziękuję kochana za ciepłe słowateraz czekam do soboty kiedy planowana miała przyjść miesiączka jak takw podziedzialek dzwonię do lakarza i umawiam się na wizytę
![]()
Koleżanka ma racje najlepiej poczekać do końca 6 tcTylko nie umawiaj się za wcześnie, bo ani lekarz, ani Ty nic nie zobaczycie i tylko będzie dodatkowy stres![]()
Moja przyjaciolka zrobiła 1 test i była blada kreska ale już czuła że coś. Tego bd zrobiła drugi na drugi dzień inny test z rana i już była czerwona także na tym przypadku robię zawsze 2 testy.Hej dziewczyny.
Od kiedy ppronilam staramy się z mężem o dzidziusia. Dziś 5 dni przed spodziewanym @ zrobiłam sobie test ciążowy bo już nie mogłam wytrzymac. I jest jednak kreska mocno czerwona a druga widoczna tylko pod słońce. Czy to może być ciaza? Tak pragniemy maluszka.
Dodam, że pobolewają mnie jajniki i dół brzucha a brzuch mam taki napapowany wzdęty cały czas.
Jestem umówiona na wizytę we wtorek według kalkulatora będzie to 5t2d lekarz powiedział że już powinno coś być widać