Prosze o pomoc bo strasznie sie stresuje, nie wiem czy tylko ja to widze ale mam wrazenie ze na tescie jest blada kreska, za 2 dni powinnam dostac miesiaczke ale nie wytrzymalam z zrobieniem testu, stosunek byl przerywany lecz zero preejakulatu i podobnych rzeczy, a nie jestem jeszcze gotowa na ciaze
reklama
Myslisz ze to linia techniczna?Ja też to widzę.
Te testy mają ten minus, że jakoś odbijają światło.
loumarie
Fanka BB :)
Myslisz ze to linia techniczna?
Ja miałam podobny blady pierwszy pozytyw na pinku, gdzie inny test mi to pokazał całkiem ładnie.
Zawsze możesz sprawdzić innym testem albo zwyczajnie zbadać w labie jeśli okres się spóźni. W sumie jeśli chcesz jasną odpowiedź to zawsze lepiej weryfikować to z pobrania krwi.
Zapomnialam dodac ze po czasie ta kreska totalnie wybladla, czy to tez cos znaczy?Ja miałam podobny blady pierwszy pozytyw na pinku, gdzie inny test mi to pokazał całkiem ładnie.
Zawsze możesz sprawdzić innym testem albo zwyczajnie zbadać w labie jeśli okres się spóźni. W sumie jeśli chcesz jasną odpowiedź to zawsze lepiej weryfikować to z pobrania krwi.
loumarie
Zapomnialam dodac ze po czasie ta kreska totalnie wybladla, czy to tez cos znaczy?
Kiedy test jest wilgotny, kolor jest intensywniejszy. Suchy test blednie
reklama
natalia16!
U mnie taka kreska wyłapana przed spodziewanym okresem a teraz już leci u mnie 29 tydzieńDziewczyny, można nazwać to drugą kreską? 14 dpo