reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

Prosze o pomoc bo strasznie sie stresuje, nie wiem czy tylko ja to widze ale mam wrazenie ze na tescie jest blada kreska, za 2 dni powinnam dostac miesiaczke ale nie wytrzymalam z zrobieniem testu, stosunek byl przerywany lecz zero preejakulatu i podobnych rzeczy, a nie jestem jeszcze gotowa na ciaze

Załączniki

• att.ZaxXD_a1JbJaiZjnvmj4iv4lixDXyTKkJfzIGoQWwlI.jpeg
    att.ZaxXD_a1JbJaiZjnvmj4iv4lixDXyTKkJfzIGoQWwlI.jpeg
    230,5 KB · Wyświetleń: 210
reklama
Myslisz ze to linia techniczna?

Ja miałam podobny blady pierwszy pozytyw na pinku, gdzie inny test mi to pokazał całkiem ładnie.
Zawsze możesz sprawdzić innym testem albo zwyczajnie zbadać w labie jeśli okres się spóźni. W sumie jeśli chcesz jasną odpowiedź to zawsze lepiej weryfikować to z pobrania krwi.

Ja miałam podobny blady pierwszy pozytyw na pinku, gdzie inny test mi to pokazał całkiem ładnie.
Zawsze możesz sprawdzić innym testem albo zwyczajnie zbadać w labie jeśli okres się spóźni. W sumie jeśli chcesz jasną odpowiedź to zawsze lepiej weryfikować to z pobrania krwi.
Zapomnialam dodac ze po czasie ta kreska totalnie wybladla, czy to tez cos znaczy?

Dziewczyny, można nazwać to drugą kreską? 14 dpo

Załączniki

• Screenshot_20250922_202235_Gallery.jpg
    Screenshot_20250922_202235_Gallery.jpg
    160,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry