reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Ja mówię dobranoc i idę spać, bo jutro trzeba wstać:tak:

picture7588.gif

reklama
WITOJCIE!!!!!!!!!
Normalnie dnia mi brakuje :szok: wstaje od wczoraj UWAGA o 6:szok::szok::szok: toz to środek nocy jest!!!!!!!!
Dzis odbiorę Paulunię wrócimy do domu,zjemy obiados i pojedziemy do babci

Paulusia w przedszkolu w porządeczku na szczeście :-D podoba jej się bardzo.:tak:
Czuje się troche oszukana,bo nie miało byc problemów z zostawianiem jej po jakimś czasie do 14.30 a tym czasem ZONK :wściekła/y::wściekła/y:Ale juz byłam na rozmowie z pania dyrektor :wściekła/y:Mam nadzieje,że bedzie ok.
Na razie poszła z checia i usmiechem, zobaczymy jak bedzie dalej, oby tylko lepiej, bo jak zacznie płakać to wymiekne chyba :eek:
Wczoraj sniadanko zjadła ładnie,obiadu prawie wcale :eek: ale najgorzej jest z piciem,bo moja królewna uwielbia herbatki owocowe, a nienawidzi mleka a w przedszkolu póki co, kawa zbozowa, kakao i mleko :-(
Ehh chyba przeżywam to wszystko bardziej niz ona :baffled:

SABINKO ja też nie pracuje :no: spróbuj złożyć papiery do przedszkola, dla Maciusia zeby miał kontakt z dziećmi :tak::tak::tak: ja się zdecydowałam ze wzgledu na Paule bo widze że potzrebuje kontaktu z dziećmi :tak::tak::tak:
BUZIAM Was mocno i obiecuje,że jak sobie wyrobie grafik dnai to bede klikać(Sabinko wiem,wiem obiecywałam)

Witam u nas oki jakos leci:-):-)
bylismy na spacerku robi sie znow ciepelko bo z rana padalo...

Madzia super ze Paula zadowolona z przedsz oby juz tak zostalo..:-):-)
a ty sie tak nie stresuj kochna :tak::tak:

Asienka mam pytanie widzialam ze korzystasz tez z serwisu szafka.pl. powiedz mi czy normalnie ta strona ci dziala?? bo ja od wczoraj nie moge tam wejsc :wściekła/y::wściekła/y:pisze ze nie ma takiej strony jakos tak..nie rozumiem o co chodzi...:eek::eek:...2 dni temu sie tam zalogowalam i bylo wszystko dobrze a od wczoraj jakies problemy daj znac :tak::tak:

uciekam robic obiadek milego dzionka !!!:-):-)

Asienka mam pytanie widzialam ze korzystasz tez z serwisu szafka.pl. powiedz mi czy normalnie ta strona ci dziala?? bo ja od wczoraj nie moge tam wejsc :wściekła/y::wściekła/y:pisze ze nie ma takiej strony jakos tak..nie rozumiem o co chodzi...:eek::eek:...2 dni temu sie tam zalogowalam i bylo wszystko dobrze a od wczoraj jakies problemy daj znac :tak::tak:

Hello.
Już działa poprawnie.Ja wczoraj też nie mogłam w ogóle wejść na szafkę

Prosze mnie tu podac linka do tej strony i napisać o niej cos wiecej.DZIEKUJĘ.
Wyjeżdżamy do teściowej,wróce wieczorem wię nie obiecuje ze zaglądne, bo małą trzeba do przedszkola naszykować i połozyc spusiać

hej czolem!!!
melduje sie ze jestem zyje i jestem potwornie zmeczona tym upalem i moim dzisiejszym zalataniem:szok:rano zaliczylam urzad pracy podpisalam sie i ma spokuj do grudnia:-)a potem szybki prysznic i na pogrzeb i dopiero teraz wrocilam :tak:upicalam sie jak glupia ale to normalne nikt chyba tak nie plakal jak ja nawet rodzina:szok::szok::szok:no poprostu ja tak mam ze jak zobacze trumne to w placz:-:)-(

madzia ty wiesz co kobito;-):-):-Dmowilam ci przeciez ze Paulina da sobie rade a ty odpusc sobie i nie przezywaj tego przedszkola tak strasznie bedzie git:tak::-)

asia za link dziekuje zaloguje sie i ja moze upoluje cos ciekawego:-);-):tak:

ide sobie wlanac kawke bo padne zaraz papa do pozniej

HELLO
U nas ok.dzień zleciał szybciutko,teraz już wcześniej się ściemnia,to jakoś tak szybko leci.
Maciuś zadowolony,ze szkoły.W sumie wielkich zmian u niego nie było,bo ta sama,Pani,ci sami uczniowie tylko sala im się zmieniła.Teraz już śpi bo jutro na 8 do szkoły.Będą tak chodzili cały czas:biggrin2:
Pozałatwiałam dziś trochę spraw,i podjechałam zwiększyć sobie prędkość neta,z 1 mb,na 2 mb,za tę samą cenę 59zł,a tu niespodzianka tamta promocja się skończyła i mam za 59,90 prędkość 8mb/s,nieźle co??:-p:biggrin2:
A teraz uciekne na troszkę wziąć prysznica.

reklama
Do góry