reklama
Nie wiem czy ta z forum nie była jeszcze ciut wcześniej... Nic nowego nie napisała. Pewnie siedzi w szpitalu i nie ma głowy do pisania. Ehh w takich momentach myślę, że ta szyjka moja nie taka straszna i że zrobię wszystko żeby jak najdłużej wytrzymać. A najlepiej donosić ciążę. Ale wierzę że wszystkie zakończymy ciążę szczęśliwie i w odpowiednim momencie!
Hej :-)
Siedzę w poczekalni u ortodonty z młodym ;-)
Już po usg i o ile moja szyjka jest całkiem spox czyli 28 mm, dziewczynie żadna armata między nogami nie wyrosła i wciąż zapowiada się na klocka (dzisiaj miała szacunkowo 1.805 g
)
To niestety moja blizna po pierwszym cc bardzo oslabla i już stanowi wskazanie do cc... z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej ryzyko pęknięcia macicy mi się pojawiło
no jak nie urok to przemarsz wojsk...
Siedzę w poczekalni u ortodonty z młodym ;-)
Już po usg i o ile moja szyjka jest całkiem spox czyli 28 mm, dziewczynie żadna armata między nogami nie wyrosła i wciąż zapowiada się na klocka (dzisiaj miała szacunkowo 1.805 g
To niestety moja blizna po pierwszym cc bardzo oslabla i już stanowi wskazanie do cc... z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej ryzyko pęknięcia macicy mi się pojawiło

Mitaginka ja rozumiem, że to twoja znajoma i sytuacja jest nieciekawa, ale kategorycznie nie wolno Ci myśleć negatywnie ani się stresować! Trzymaj kciuki za koleżankę i jej maluszka, ale my wszystkie (!) będziemy turlać się do minimum 37 tc (wyjątkowo pozwalam Jup rozpakować się wcześniej, no ale max tydzień ;-)) a skoro przed Tobą jeszcze 8 tygodni turlania się to musisz być teraz zen w kolorowej bańce 

reklama
Wiem, wiem, że nie mogę się denerwować. Słabo spałam, bo jakoś ciągle to do mnie wracało.
No dobra, gdzie jest Ewelina? :-/
Ja wiem że Wy może nie wchodzicie na forum bo pięć minut, tak jak ja
i zazwyczaj Wasze milczenie jest oznaką że po prostu nie macie czasu napisać, ale ja się o każdą z Was martwię i jak nie piszecie przez jeden choćby dzień to same wiecie ;-)
No dobra, gdzie jest Ewelina? :-/
Ja wiem że Wy może nie wchodzicie na forum bo pięć minut, tak jak ja

Podziel się: