Dzastina82
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Witam się po wizycie, wszystko ok, szyjka trzyma, ale nadal leżymy
za dwa tygodnie mamy zdecydować, czy będę miała podane sterydy. Tylko brzuszek u młodej wyszedł mi mniejszy. Zawsze pokrywało się to z tc, a teraz mi wyszedł brzuszek na 26 tc 2 d. A jak u Was z wymiarami dzidzi? Pokrywają się czy różnie. Gin mówił że jest ok, ale wiecie...
Ja się śmieję, że po tych miesiącach leżenia, to mąż się będzie dzidzią i domem zajmował, bo ja się tak rozleniwię
Mitaginka, mam nadzieję, że Twoja koleżanka i jej dzidzia dojdą do siebie. Właśnie tego się bałam, po pierwszej ciąży, że znowu trafię na kogoś kto oleje jakieś objawy. Denerwuje mnie, że lekarze czasami tak bardzo olewają, a potem my ponosimy konsekwencje.
Auralka, ja Ciebie też nie widzę leżącej
Witam się po wizycie, wszystko ok, szyjka trzyma, ale nadal leżymy
Ja się śmieję, że po tych miesiącach leżenia, to mąż się będzie dzidzią i domem zajmował, bo ja się tak rozleniwię
Mitaginka, mam nadzieję, że Twoja koleżanka i jej dzidzia dojdą do siebie. Właśnie tego się bałam, po pierwszej ciąży, że znowu trafię na kogoś kto oleje jakieś objawy. Denerwuje mnie, że lekarze czasami tak bardzo olewają, a potem my ponosimy konsekwencje.
Auralka, ja Ciebie też nie widzę leżącej