reklama
Ja się właśnie ogolilam i umylam głowę i krzyż napiErnicza, że miło ;-) ciekawe jak dzisiaj wyjdą rozmowy z ginem na temat krążka. W ogóle planowałam spacer okołowizytowy a tu deszcz. Nic że zapowiadali na dzisiaj piękną pogodę :-/
LucalEw, trzymaj się dzielnie! I pisz co u Ciebie.
LucalEw, trzymaj się dzielnie! I pisz co u Ciebie.
Dzastina82
Fanka BB :)
Cześć
Milly, ogromne GRATULACJE!!!!! Bardzo się cieszę, że się wszystko udało. Dochodzcie teraz do siebie i czekamy na relację. Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka.
Lucalew, powodzenia dzisiaj i niech wszystko pójdzie po Twojej myśli!
Auralka, 04.05 ładna data
widzę, że odwlekasz jak możesz
ale jak już torbę spakowałaś to jesteś do przodu
gratuluję udanej wizyty!
Mitaginka, powodzenia na dzisiejszej wizycie! Co do pogody to może się jeszcze zmieni i spacer będzie aktualny. Daj znać co tam z Twoim krążkiem. Ciężko się z nim teraz rozstać
Duśka, i jak idziesz dzisiaj do lekarza? Trzymam kciuki!
Mnie znów dopadła migrena i wyłączyła z życia na dwa dni:/ a od dzisiaj przyjeżdża moja mama i zaczynamy wielkie porządki! Ja oczywiście będę tylko leżeć i zarządzać
jak sobie uświadomie to jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, a tak mało czasu. Mam nadzieję, że mała nie postanowi wyjść przed 39 tc
Milly, ogromne GRATULACJE!!!!! Bardzo się cieszę, że się wszystko udało. Dochodzcie teraz do siebie i czekamy na relację. Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka.
Lucalew, powodzenia dzisiaj i niech wszystko pójdzie po Twojej myśli!
Auralka, 04.05 ładna data
Mitaginka, powodzenia na dzisiejszej wizycie! Co do pogody to może się jeszcze zmieni i spacer będzie aktualny. Daj znać co tam z Twoim krążkiem. Ciężko się z nim teraz rozstać
Duśka, i jak idziesz dzisiaj do lekarza? Trzymam kciuki!
Mnie znów dopadła migrena i wyłączyła z życia na dwa dni:/ a od dzisiaj przyjeżdża moja mama i zaczynamy wielkie porządki! Ja oczywiście będę tylko leżeć i zarządzać
Dzastina82
Mam do Was pytanie, ma albo miała któraś ten kosz Mojżesza dla dziecka? Zastanawiam się nad nim, bo mamy bardzo mało miejsca, ale nie wiem czy nie wpływa niekorzystnie na kręgosłup dziecka? Wiem, że on starcza na około pół roku, ale dla nas to i tak byłoby super
Dzastina, mi się coś obilo o uszy, że ten kosz bardzo pleśniejE, ale czy to prawda, nie wiem. Może poczytaj jakieś opinie w necie.
Patrzcie, jak to apetyt rośnie w miarę jedzenia. Najpierw dotrwać do 30, potem do 32 a teraz już głosy, żeby do 39 :-) nie za wiele od życia chcemy?
Patrzcie, jak to apetyt rośnie w miarę jedzenia. Najpierw dotrwać do 30, potem do 32 a teraz już głosy, żeby do 39 :-) nie za wiele od życia chcemy?
Dzastina82
Mówią, żeby stawiać sobie ambitne cele
to sobie stawiam
ale faktycznie apetyt rośnie i z każdym kolejnym skończonym tygodniem marzę o następnym i jeszcze kolejnym, bo przecież jak tyle się udało to i ten tydzień czy dwa też musi się udać 

monisiap5
Dzastina, moja siostra miała kosz i była bardzo zadowolona, używała go tylko do 5 miesiąca, nic specjalnego się z nim nie działo.
Ja dzisiaj koniecznie muszę spakować torbe do szpitala, wczoraj wieczorem miałam takie skurcze że nie mogłam nawet usiąśc i uświadomiłam sobie że jestem głeboko w ...., nic nie wyprane i nie wyprasowane. rożek dopiero wczoraj przyszedł, a więc dzisiaj piorę prasuję i się pakuję, chociaż te rzeczy które będą mi potrzebne tylko w szpitalu, resztę zostawiam mamie i siostrom.
Ja dzisiaj koniecznie muszę spakować torbe do szpitala, wczoraj wieczorem miałam takie skurcze że nie mogłam nawet usiąśc i uświadomiłam sobie że jestem głeboko w ...., nic nie wyprane i nie wyprasowane. rożek dopiero wczoraj przyszedł, a więc dzisiaj piorę prasuję i się pakuję, chociaż te rzeczy które będą mi potrzebne tylko w szpitalu, resztę zostawiam mamie i siostrom.
Nic jeszcze nie wiem czy mam tą wizytę dzisiaj czy co. Kobieta nie dzwoniła. Może jeszcze nie wiadomo czy gin będzie dzisiaj przyjmował czy nie. Ehh denerwuje mnie to. No ale nic. Muszę czekać cierpliwie i nie stresować się bo mnie brzuch rozboli.
Dzastina moim zdaniem cel jest piękny :-) ja trzymam kciuki żebyśmy wszystkie wytrzymały jak najdłużej w dwupakach :-)
Mitaginka szkoda, że się pogoda popsuła :-( ale życzę Ci tylko dobrych wieści z wizyty na przekór temu co za oknem
o której masz?
Monisiap zaciskaj nóżki
w końcu 7 tygodni turlania przed Tobą minimum :-) i nie myśl, że Ci to odpuścimy ;-)
Mitaginka szkoda, że się pogoda popsuła :-( ale życzę Ci tylko dobrych wieści z wizyty na przekór temu co za oknem

Monisiap zaciskaj nóżki

reklama
Podziel się: