Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Byle tylko kręgosłu wytrzymał moje pochylanie się nad dwoma łóżeczkami... choć może dla odciążenia włżę szkraby do jednego?? Podobno niektóre bliźnięta na początku właśnie tak lubią najbardziej spać - jedno obok drugiego. Cóż zobaczymy.
hej
takto napewno bardzo dobry pomyslbiorąc pod uwagę więzi emocjonalne o których tak wiele mówią takie rodzeństwa,nie ma sensu chyba ich rozdzielaćprzecież w Twoim brzusiu są ze sobą caly czas)
boże!jakie to cudowne...wiecie...dziś od rana chce mi się plakać,taka jestem szczęsliwa))))))
moje plecy,troszkę lepiejcleo poradzila mi termofor z dobrze cieplą wodą-naprawdę pomaga-tak więc polecam,przeciwbólowo-paracetamol(też skutkuje),dziś mamcia przywiezie mi moją starą książkę do jogi-tam są ćwiczenia dla kobiet w ciąży,ćwiczenia,które pomagają i można je wykonywać bez strachu o maleństwo,przeczytam i napiszę
Inga, to jakbys mogła przekazać te cwiczenia z jogi, to było by fajnie Sama bym chciała cosik pocwiczyć ale zeby nie naruszyc dzidzi Trzeba sie przeciez ruszać ;D
A mnie dziś bolała "tak jakby" lewa nerka
nie wiem czy to maluch już się tak zaczął rozpychać,ale jeśli tak to jestem przerażona.Ostatnio mialam kolkę nerkową w ciązy i nie należało to do przyjemności,ale to było w 7 miesiącu a nie pod koniec czwratego.
Poza tym wczoraj dorwał mnie w pracy skurcz mięsnia czteroglowego i boli do dziś,schody mi o tym przypomnialy.Cóż trzeba zwiększyc dawke magnezu i czekać na rozwój sytuacji ;D
Mycha to normalne,tak jak wcześniej pisałam poprostu organizm zaczyna odczówać ciążę.
Zmienia się sposób chodzenia i cierpi na tym organizm,to troche potrwa zanim przyzwyczai się do nowej postawy.
Ja też już zaczełam odczówać ból pleców!