reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Brak pęcherzyka w 5 tyg.

Witam, mam pytanie. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 1 .07.2019. Do dnia dzisiejszego brak okresu, testy ciążowe ( A było ich 6) wszystkie pozytywne już po 1 min. Nic mnie nie boli. Wczoraj wieczorem dostałam lekko kremowego może ciemniejszego śluzu. Przez noc spokój i dziś rano to samo i ustalo. Jednak wybrałam się do lekarza chodź wiem że to wcześnie. Niby to 5 tyg. A lekarz nawet nie widział pęcherzyka, czy to normalne??? Kazał przyjść za tydzień i przepisał mi duphaston 2x dziennie . Nawet nie dostałam od niego skierowania na krew.

reklama
Rozwiązanie
Cześć dziewczyny. Jeztem na majówkach..w sumie trraz to już nie wiem czy tam zostanę. Własnie wrocilam od gina bylam bo zaczełam delikatnie plamić taka blada sluzowa krew. Okazało się że pęcherzyka nie widać,przedstawił wersje te optymistyczne jak i te pesymistyczne. Dostałam mnostwo badan do zrobienia.. beta co 2 dni.. jestem przerazona..
reklama
Jej ja też ostatni okres 1.07,owulacje miałam 14.07.Po wczorajszym usg lekarz powiedzial ze ciąża mała ze 4 tygodnie Ale pecherzyk widać mały bo mały Ale jest .
Więc głowa do góry, będzie dobrze
Musi być ok... u mnie w mieście tylko jeden ginekolog.wiec wyboru dużego nie mam. Lepsi są o 25 km dalej. W pracy tylko powiadomie że dźwigać nie mogę. Zobaczymy co powie pracodawca.wole nie ryzykować z tym dzwiganiem.A pracować chce dalej, ciąża to nie choroba

Cześć dziewczyny. Jeztem na majówkach..w sumie trraz to już nie wiem czy tam zostanę. Własnie wrocilam od gina bylam bo zaczełam delikatnie plamić taka blada sluzowa krew. Okazało się że pęcherzyka nie widać,przedstawił wersje te optymistyczne jak i te pesymistyczne. Dostałam mnostwo badan do zrobienia.. beta co 2 dni.. jestem przerazona..

Rozwiązanie
Do góry