reklama
zfieszak
Fanka BB :)
Pinky, ale poprzeczkę podniosłaś gratuluję figury, dziewczyno, zazdraszczam pocieszam się, że po ciąży i tak będzie trzeba zadbać o kształty, więc po prostu więcej pracy przede mną
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Aśka1987
pinky sky
No dokładnie raz że już raz rozciągnięte dwa że młodsza nie jestem Miało się 20 lat haha Na uczelni obczaili się koniec czerwca na egzaminach a urodziłam 4 października Ale plus że raz rozciągnięte cycki to drugi raz fioletowe pręgi się nie zrobią
Pinky, miałam identycznie! Termin na 1 października a w maju z powodzeniem udawałam, że żadnej ciąży nie ma. Znajomi się ogarnęli, bo jednak byłam większa niż wcześniej, ale obca komisja nie miała szans zgadnąć że jestem w ciąży a nie tluscioszkiem. Tak na prawdę zaczęło być widać w lipcu, czyli 7 miesiącu.
Teraz jestem pod wrażeniem szybkości zmian. Wieczorem ja już nie mam wątpliwości że coś widać, choć na razie wygląda to jakbym przytyła. Strasznie nie lubię tej fazy, kiedy jest się po prostu grubaskiem. Ciąży nie widać, a brzuch wystaje. Tylko poprzednio tak wyglądałam w okolicach genetycznego a teraz już myślę o wyciąganiu spodni ciazowych z szafy.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz jestem pod wrażeniem szybkości zmian. Wieczorem ja już nie mam wątpliwości że coś widać, choć na razie wygląda to jakbym przytyła. Strasznie nie lubię tej fazy, kiedy jest się po prostu grubaskiem. Ciąży nie widać, a brzuch wystaje. Tylko poprzednio tak wyglądałam w okolicach genetycznego a teraz już myślę o wyciąganiu spodni ciazowych z szafy.
pinky sky
Noo to samo pamiętam jednemu koledze specjalnie nie mówiliśmy taki plotkarz już wszyscy wiedzieli, po połowie lipca nad jezioro pojechaliśmy miałam luźną sukienkę normalnie w samochodzie siedzieliśmy potem zanim na plaże doszliśmy dopiero siadłam a on zbierał szczękę z piachu a drugi raz że za 2,5 miesiąca rodzę HahahPinky, miałam identycznie! Termin na 1 października a w maju z powodzeniem udawałam, że żadnej ciąży nie ma. Znajomi się ogarnęli, bo jednak byłam większa niż wcześniej, ale obca komisja nie miała szans zgadnąć że jestem w ciąży a nie tluscioszkiem. Tak na prawdę zaczęło być widać w lipcu, czyli 7 miesiącu.
reklama