Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No. Nawet jak ktos spostrzegawczy to glupio spytac. A nuz sie komus przytylo [emoji3] ostatnio mnie kolezanka w pracy spytala czy ktos juz zauwazyl moj rosnacy brzuszek, ja odpowiedzialam ze nikt nie pytal i pokazalam jej ten obrazek: kiedy mozna spytac kobiete czy jest w ciazy [emoji3]Ale super brzuszki
Ja też już mam taki że jak ktoś spostrzegawczy to zobaczy dziś był znajomy teściów i mojego C też i tak się kręciłam kolacje młodej robiłam i coś gadka że na nowe mieszkanie to i by się coś przydało bo Dominika taka duża i on a może już jesti się śmieje ja też zaczęłam się śmiać
więc już obcy widzą

Ja mialam taka znajomą, szczupla a brzuszek balonik, bylam pewna ze w ciazy ale nie skomentowałam. I dobrze bo jakis czas później znow ja spotkałam i brzuch byl taki sam [emoji39]nie byla w ciazy. Napewno by sie jej przykro zrobilo dlatego lepiej nie pytac [emoji4]tak, mój mąż kiedyś pogratulował sąsiadce, ale serio, wyglądała jak w ciąży hahahah

Na fb jest grupa i wszyscy wala do Krakowa do dr Topy czy jakos tak.Kobiety, które mają rozstęp mięśni prostych brzucha (np.po ciąży) mogą wyglądać jak w permanentnej ciąży.
Często jedynym ratunkiem jest operacja.
Dlatego lepiej nie komentować.
One mają ogromne kompleksy, a często to są szczupłe osoby.
Sama mam taki rozstęp, ale na szczęście póki co niewielki. Nie wiem jednak, czy po ciąży nie będzie gorzej i czy sama też nie będę wymagać operacji.
To tyle z off topu. Kończę już. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na fb jest grupa i wszyscy wala do Krakowa do dr Topy czy jakos tak.
Jak urodze to tez ide na usg i ewentualnie na zabieg.
Zdjecia na forum wstawiaja i naprawde dziewczyny maja bardzo duze rozstepy miesni.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom